Karma si scoala vietii

Ce este karma ? Ideea occidentala despre karma este ceva de genul: daca in acesta viata cineva produce un accident mortal  in alta viata vinovatul va fi pus in locul victimei pentru a-si plati karma negativa, sau cum se zice ochi pentru ochi dinte pentru dinte. Lucrurileinsa,  nu stau chiar asa.

Karma se construieste de-a lungul a multor vieti, iar in cartea sa Dr. Patrik McKee arata cum un pacient aflat sub hipnoza a spus ca a mai trait 875 de vieti, ceea ce nu inseamna ca au fost neaparat pe Pamant, ci 875 oportunitati de invatare  pe care le putem denumi "existente". Ceea ce Dr. McKee descrie in cartea sa "Calatoria sufletelor" este ca aceasta scoala care este viata pe Pamant este una din multele scoli, dar una foarte grea.  Este totusi de mentionat  , ca este o scoala cu un volum de invatare foarte concentrat, unde poti invata mult intr-o perioada scurta de timp.

Felul in care intram in lumea spiritelor depinde in mare parte de starea mentala din momentul trecerii.Mai ales ca au loc mai multe tranzituri pana se ajunge la asa numita poarta dupa care unii oameni fac ceea ce se numeste restaurarea de energie, prin integrarea, intelegerea si analiza ultimei vieti pe care au trait-o. De obicei asta se intampla cu ajutorul ghizilor personali. Restaurarea energiei este un fel de lasare in urma a vietii traite pe Pamant, a aspectelor pozitive sau negative care au afectat sufletul respectiv.

Ceea ce au vazut diversi pacienti ai Dr. McKee aflati in sedintele de regresie hipnotica, in legatura cu luminitele , care potrivit spuselor lor “mergeau ( prin tunel) mai incet altele mai repede, altele stationau” semnifica atat felul cum au murit oamenii cat si nivelul lor de evolutie. Sufletele foarte avansate, dupa ce au murit trec tunelul cu o viteza uimitoare si merg direct la urmatoarea destinatie, ca si cum ar spune:"Ok in sfarsit am terminat aici!Pa!"

Sunt bucuroase ca au lasat in urma acea povara grea, corpul fizic, pentru ca au mai facut acest lucru de foarte multe ori si sunt fericiti ca au terminat inca o etapa.Avand in vedere acest continuu drum al sufletelor, unele stationand aproape de Pamant putin inainte de a pleca, altele asteptandu-le pe cele dragi sa vina si ele, este un trafic destul de aglomerat. La sfarsitul calatoriei prin tunel pacientii isi amintesc ca au ajuns la o lumina puternica in care se vedea fata Lui Iisus Hristos, (bineinteles fiecare vede conform credintei personale, numitorul comun fiind sentimentul de iubire pura, neconditionata si iertare).

In multe dintre experientele de moarte clinica oamenii traiesc lucrurile pe care subconstientul lor le creeaza, mai ales cei care au constiinta neimpacata. Fiintele intalnite  intre 2 vieti sunt membrii unui anume grup de suflete din care facem parte, dar si Inteleptii Ascensionati care ne ajuta sa intelegem viata trecuta si ne arata cum ar trebui pe baza acesteia sa fie cea viitoare. Acestia insa sunt plini de compasiune, dragoste si iertare, ei stiu cat de greu este sa traiesti pe Pamant si au o enorma dragoste pentru noi ca facem asta. Multi dintre noi suntem incredibil de critici cu noi insine EI insa  NU SUNT. 

Niciun comentariu:

Un produs Blogger.