Liberul arbitru

Liberul Arbitru ( acest discernamant dezvoltat peste media globala ) se aduna de la un eveniment la altul ,de la o viata terestra la alta . Nimic nu ne vine din nimic ! Ne vine doar ceea ce am cultivat candva ,in viata terestra trecuta sau in lumea spirituala . Iar acest ceva inseamna fler ,intuitie ,inspiratie ,prezenta de spirit , har . Acestea sunt efectele dezvoltarii propriului Liber Arbitru !

Cultivarea propriului discernamant este posibila numai cu calitatile lui Mercur ( gandire ,logica ,discernamant ,corelatii ) si nu se incheie intr-o singura viata terestra ,ci se continua de-a lungul tuturor existentelor pamantesti . Daca , macar o data am gasit in viata trecuta solutia optima la o problema, in loc sa incepem aceasta noua viata terestra de la ,,cota 0 " vom incepe de la ,,cota 1 " .

Planul de viata al fiecaruia dintre noi include momente de Liber Arbitru (intr-o proportie extrem de covarsitoare ) si momente de fatalitate . Momentele de Liber Arbitru constau in experientele in care avem posibilitatea de a decide singuri (pe baza propriului discernamant dezvoltat in extrem de numeroasele incarnari ) cum sa procedam . Daca vom gresi ,in viata viitoare vom fi lipsiti de Liber Arbitru si vom fi nevoiti sa traim situatia evitata sau neinteleasa din trecut. Acea situatie traita (fara Liber Arbitru) ne va permite sa progresam spiritual si se numeste fatalitate . Liberul Arbitru este un dar divin castigat de om care a dovedit ca poate discerne singur intre bine si rau .

Pt orice problema a noastra exista cel putin o solutie corecta spiritual care este inclusa in planul de viata .Nu exista problema fara solutie ! In plus exista si o varianta de rezerva a planului de viata pt situatii independente de individul in sine (ex modificarea planului familiei ,tarii etc ) dar si cand individul a deviat spiritual prea mult de la varianta de baza .Aceasta deviere spirituala grava este insotita de o dezechilibrare a propriei aure energetice, respectiv de probleme de sanatate fizica ,mentala etc . Cand se va creea o diferenta critica intre erori si succese (spiritual vorbind ) primul moment de fatalitate poate duce la decesul prematur al persoanei evitandu-se aglomerarea inutila a karmei si perturbarea tot mai grava in continuare a unui plan global. .


“Adevarul care ii face pe oameni liberi este in cea mai mare parte adevarul pe care oamenii n-ar vrea sa-l auda.” -Herbert Agar

Niciun comentariu:

Un produs Blogger.