Stantele Dzyan-ului - cronica primei explozii nucleare de pe suprafata Pamantului


O cronica a Indiei vechi, cunoscuta si sub numele de "Cartea lui Dzyan", constituie un document unic, ea reprezentand o culegere de legende adunate de invatatii timpului, care le-au pastrat pentru posteritate; este prima relatare cunoscuta despre o nava extraterestra. Legenda mai circula si azi in anumite zone din Tibet si India; manuscrisele avand o vechime de 2.400 de ani, insa evenimentele s-au derulat dupa unele aproximari, acum 6000 ani.

Experti in lingvististica, istorie, antropologie si cazuistica fenomenelor OZN au analizat atent documentul, gasind cu uimire numeroase similitudini cu exploziile nucleare. Primele cronici relateaza despre un mic grup de fiinte coborate pe Pamant la bordul unei nave care, inainte de a ateriza, a inconjurat planeta noastra de mai multe ori. "aceste fiinte traiau organizate intr-o casta separata si erau venerate. Cu timpul, aceste fiinte s-au divizat, o parte stabilindu-se intr-o asezare omeneasca, unde au fost recunoscute imediat drept carmuitori" - spun traducerile acestei cronici.
“Este clar ca cele intamplate atunci au marcat definitiv evolutia omenirii. Fara indoiala, evenimentele acelor timpuri au fost foarte importante si revelatoare; oamenii au facut eforturi substantiale ca ele sa fie transmise din generatie in generatie. Toti cercetatorii au ajuns la aceasta concluzie si sustin personal acest punct de vedere. Aceste manuscrise reprezinta relatarea unor fapte unice, strict autentice, din istoria omenirii” - a declarat Dorian Butler, cercetator la Univ. statului Wisconson.

“Separarea nu aduse insa pacea si, pana la urma, se declansa razboiul. Cativa luptatori se urcara pe uriasa pasare de argint. Ei aruncara o lance de foc ce se deplasa pe o raza de lumina. Un imens glob de foc se urca pana la cer, aproape pana la stele. Ziua se transforma in noapte; toti cei aflati in oras au disparut si chiar si aceia care nu se gaseau acolo au fost arsi de vii. Cei care s-au uitat la lance si la mingea de foc au orbit pentru totdeauna; localitatea se sfaramita in pulbere si a fost uitata. Carmuitorul se retrase si refuza sa mai vada vreodata pe cineva. Åži nu s-a mai intors niciodata" (chiar si dupa catastrofa, cei care s-au intors in oras s-au imbolnavit si au murit, aerul, apa si mancarea erau "otravite”)

“Paradoxal, exact cei care trebuiau sa conteste veridicitatea cartii lui Dzyan, ii acorda acum atributele veridicitatii. Expertii in fizica atomica afirma ca evenimentul a reprezentat de fapt prima explozie nucleara de pe suprafata Terrei: “in manuscrisele lui Dzyan, gasim o relatare despre o explozie nucleara. Faptul ca oamenii si extraterestrii au fost arsi, radiatia luminoasa de o intensitate extraordinara, ca si celelalte detalii nu fac decat sa intareasca aceasta teorie. Cred ca nu mai avem nevoie de alte dovezi si trebuie sa acceptam ca cele relatate de aceste manuscrise atat de vechi descriu cu exactitate prima explozie nucleara care a avut loc acum cateva mii de ani” - a declarat expertul in fizica atomica Manfred Thomson de la Universitatea Princeton.

Niciun comentariu:

Un produs Blogger.