Trecerea barierei dintre dimensiuni

Timpul se misca foarte, foarte repede, pentru ca incepeti sa experimentati noi perceptii in jurul vostru. Incepeti sa va schimbati perceptiile, pentru ca aveti o perspectiva superioara. Dorim sa impartasim astazi cu voi ce inseamna aceasta perspectiva si ce anume veti trai in corpurile voastre energetice si fizice, pe masura ce Pamantul se schimba. Sa vorbim mai intai despre Univers ca intreg, pentru ca se intampla ceva foarte interesant chiar acum.

Multi dintre voi si oamenii vostri de stiinta credeti ca Pamantul a aparut ca urmare a Marii Explozii (Big Bang). Motivul pentru care este numita mare explozie este acela ca a existat un punct central, de la care totul s-a imprastiat in toate directiile. Este foarte usor pentru cercetatorii vostri sa masoare asta si sa observe ce s-a intamplat. Noi va spunem ca nu a fost o mare explozie, ci a fost mai degraba o rupere a barierei dintre o dimensiune si alta, care a dat nastere la ceva cu adevarat magic. Acest lucru s-a intamplat de mai multe ori in istoria Universului, dar in dimensiunea voastra ati putut percepe numai unul dintre aceste evenimente.

Universul in expansiune

Va spunem asta datorita evenimentelor care se petrec acum pe planeta Pamant. Totul pe Pamant a avut de-a face cu fluxurile si refluxurile, inspiratia si expiratia. Multi dintre voi ati observat ca inspiratia si expiratia sunt cateodata numite Respiratia lui Dumnezeu. Intre aceste doua actiuni, inspiratia si expiratia, exista ceva numit punctul linistii, sau un moment de tranzitie. Daca aruncati o minge in aer, ea urca pentru ca la un moment dat sa se opreasca, inainte de a cadea inapoi pa Pamant. Acest lucru este reprezentativ pentru majoritatea stiintelor voastre si pentru ceea ce voi numiti legile fizicii pe Pamant. Va spunem toate acestea, pentru ca ceea va vom descrie in continuare nu se supune acestor legi.

Exista un motiv foarte important pentru care se intampla acest lucru si anume, faptul ca perspectiva voastra va permite sa vedeti numai o portiune foarte limitata din intreg. Din aceasta cauza, stiintele voastre pornesc de la premiza ca totul a inceput, de fapt, de la un singur punct central, chiar daca nu asa s-a intamplat. Dar, din punctul vostru de vedere, in contextul stiintelor si al perceptiei voastre, asa veti vedea lucrurile. Acum vine partea interesanta. Pe masura ce Universul se extinde, v-ati astepta ca el sa incetineasca, dar el nu o face, ci, de fapt miscarea sa se accelereaza. Este numai o iluzie datorata punctului vostru de perceptie, deoarece ceea ce se intampla este ca respiratia lui Dumnezeu a inceput cu o miscare de expiratie.

Expansiunea s-a oprit si acum Universul se intoarce spre unitate, toate adunandu-se pentru a forma Unul. Nu va dati seama de asta, pentru ca nu a existat niciun punct de oprire, nicio ezitare sau pauza la schimbare a directiei. Ceea ce se intampla este ca, pe masura ce evoluati si pe masura ce Universul incepe sa se extinda cu aceeasi miscare, el incepe sa se contracte. (In acest punct al transmisiunii, am incercat sa ilustrez miscarea pe care mi-o aratau Рde du-te vino, fara intrerupere. Este cu adevarat usor in 5D, dar m̢inile mi s-au incurcat, incercand sa arat asta in 3D si Grupul mi-a raspunsРnota lui Steve Rother). Ne este foarte dificil sa va ilustram acest lucru in trei dimensiuni. Miscarea da nastere unui val care trece intre dimensiuni fara oprire si acelasi lucru se intampla si cu Universul.

De ce este important de stiut toate astea? Deoarece corpurile voastre fizice reactioneaza exact in acelasi fel. Corpurile voastre fizice si energetice s-au extins si ele, intr-un ritm de necrezut. Parte din provocare este ca ati reusit sa invatati cum sa va controlati campul energetic si sa il pastrati inauntru, pentru a va putea descurca pe aceasta planeta. Este foarte usor de vazut. Daca va duceti intr-un loc in care este trafic intens, multa aglomeratie si inghesuiala – cum ar fi orice aeroport sau gara – veti vedea cum toata lumea isi restrange cat mai mult campul energetic, pentru a putea trece fara probleme. Oamenii sunt concentrati asupra locului in care trebuie sa ajunga si asupra restrangerii campului lor energetic astfel incat sa nu trebuiasca sa interactioneze sau sa simta. Acesta este felul in care ati invatat sa supravietuiti energetic.

Printr-un astfel de comportament, dezvoltat pe perioade foarte lungi de timp, oamenii au invatat sa-si restranga campurile energetice, ca parte a existentei umane... era ceva de asteptat. Acum, la schimbarea directiei, aceste restrictii trebuie ridicate si campul vostru trebuie sa se extinda, pentru a va permite sa eliberati tiparele corporale pe care le-ati folosit pe toata perioada Jocului. Ati folosit, in mod particular, unul dintre cele 500 de modele pe care le-ati ales sa va gazduiasca energia in corp uman Modelele v-au fost foarte utile, pentru ca v-au dat o baza sau un recipient in care sa va asezati energia, daca putem spune asa. A functionat, pentru ca toti oamenii sunt direct legati de unul dintre cele 500 de modele. In curand nu veti mai fi limitati de aceste modele si asta se va datora expansiunii.

Acest lucru poate functiona in ambele cazuri, fie daca va extindeti campul energetic pentru a va elibera tiparul, fie daca va eliberati tiparul, cu scopul de a va extinde campul energetic. Veti invata cum sa patrundeti in deplinatatea campului vostru energetic, in timp ce va aflati inca in corp fizic. Veti invata cum sa va folositi campul de energie, in moduri pe care nu le-ati fi crezut posibile. Va spunem ca acest lucru nu s-a mai intamplat nicaieri in Univers.

Au fost multe jocuri care au atins nivele incredibile de vibratie, cunoastere tehnica si ceea ce voi numiti progres – cu toate acestea, niciunul nu a facut trecerea constienta de la un nivel la altul. Acest lucru se intampla acum. Este foarte captivant si infricosator, in acelasi timp, pentru multi dintre voi, pentru ca recipientul care va continea energia si care v-a dat forma este acum eliberat. In mod natural, acest lucru va va afecta pe multi dintre voi, sub forma fricii sau a unor situatii neplacute, deoarece veti avea tendinta de a va pierde o parte din personalitate, sau forma si energie. Veti descoperi anumite lucruri care merg si altele care nu merg. Apoi, dupa foarte putin timp, va veti stabili intr-un nou tipar creat de voi insiva, pentru ca nu veti mai fi limitati numai la cele 500 de tipare de dinainte. Puteti crea cate tipare doriti si puteti sa va adaptati, dupa bunul plac, containerul in care va tineti energia.  

Vor fi momente in care va veti afla in fata televizorului, va veti da seama, dintr-o data, ca va sufocati si va veti da comanda sa respirati. Multe dintre aceste lucruri care au fost in regim automat vor trece la semi-automat sau semi-constient si va rugam sa va jucati cu ele. Acestea sunt noile moduri de control pe care le detineti asupra structurii voastre energetice si asupra noului corp precum si noile tipare care vin odata cu ele. Cu cat incepeti sa intelegeti mai devreme acest lucru si sa va jucati cu aceste concepte si idei, cu atat va va fi mai usor sa deschideti usa si sa ii lasti si pe altii sa va urmeze. Cu asta a lucrat, majoritatea dintre voi aici.

Sunt atat de multe schimbari care se petrec pe planeta Pamant, pentru a putea face loc oamenilor care si-au asumat puterea. Materia pluteste liber prin Univers, in fiecare moment, dar cand aveti o forma de energie, materia isi gaseste calea spre acea forma de energie si creaza lucrurile din lumea voastra. Tot ceea ce ganditi si tot ceea ce exista in lumea voastra a inceput prin a fi o forma-gand.Voi creati acolo energie si materia va veni si se va lipi de ea. Nu este niciun secret, pentru ca acest lucru este stiut in intregul Univers, de multa vreme.

Primul lucru care se va intampla este ca multe dintre restrictiile asupra creatiilor voastre vor fi indepartate. Multi oameni se vor teme de asta, adica oamenii vor incerca sa faca uz si abuz de asta ... ceea ce este tipic omenesc. Odata ce veti depasi aceste suisuri si coborasuri, veti afla ca propriile voastre ganduri pot crea forme de energie, mult mai repede decat ati fi crezut ca este posibil. Multe dintre procesele voastre de gandire se petrec, acum, mult mai rapid. Campurile de energie pe planeta Pamant se clarifica. Pentru ca voi lucrati pentru a curata mult din bruiajul din energia innascuta care va inconjoara, invatati sa preluati controlul unui corp cu totul nou. Invatati cum sa faceti ceva diferit si cum sa traiti experienta de om cu intreaga putere asumata, in timp ce va aflati inca in corp fizic. Vor exista, cu siguranta, si provocari in legatura cu asta.

Sursa: editura_foryou 

2 comentarii:

  1. Buna dimineata! Un premiu virtual va steapta pe site-ul meu. Imi place sa poposesc in atmosfera blogului acesta si o fac de fiecare data cu curiozitate si nerabdare cand apare o noua postare. va doresc inspiratie in continuare si o saptamana frumoasa!

    RăspundețiȘtergere
  2. Buna seara! Va raspund poate putin prea tarziu dar doresc sa va multumesc pentru cuvintele frumoase. Mi-ati creat o stare de bine stiind ca exista oameni care apreciaza ceea ce fac. Multumesc inca o data si ma voi stradui sa ma ridic la inaltimea asteptarilor dvs. si in viitoarele mele postari!

    RăspundețiȘtergere

Un produs Blogger.