Perspective extraterestre


Multi dintre cei care suntem pe Pamant acum am trecut prin ascensiune spirituala de multe ori (ascensiunea spirituala presupune Inaltarea la Cer - a 6-a densitate sau mai sus - prin parasirea corpului fizic, fata de ascensiunea fizica ce are loc prin transformarea, translatarea si transmutarea corpului fizic in corp de lumina). In unele cazuri, noi am explorat referinte temporale din viitor si ne-am intors in timp cu scopul expres de a participa la evenimentul Saltului Galactic impreuna cu Pamantul. Trecutul si viitorul nu sunt batute in cuie ci cuprind un numar infinit de realitati posibile si probabile .Realitatile care primesc cea mai insemnata energie si atentie, sau care sunt crezute de majoritatea sufletelor, devin linii temporale dominante. Motivul pentru care am intrat in dizertatia legata de liniile temporale este pentru a pregati terenul in vederea discutiei legate de diversele fiinte non-umane implicate in transformarile de pe Pamant. Nu toate aceste fiinte evolueaza in aceeasi referinta temporala cu Pamantul. In vreme ce afirmatia de mai sus poate sa para confuza mintii lineare, are foarte mult sens dintr-o perspectiva mai inalta.

Natura civilizatiilor ET de pe planeta si din vecinatate

a) ET in corp fizic din alte sisteme stelare (fiinte care au venit cu nave spatiale si umbla printre noi sau calatoresc prin spatiul aerian pamantesc)
b) Entitati astrale, inclusiv ET in forma astrala
c) Entitati eterice, incluzand cele din densitatile 4 si 5, devas, elementali, spirite ale naturii
d) Entitati din densitatile inalte venite temporar in aceasta dimensiune (fiinte care au coborat intentionat in vibratie pentru a aparea in forma umana)

e) Walk Ins (mediumuri in transa, transfer partial sau total de suflet)
f) Entitati din dimensiunile inalte care comunica telepatic cu mediumuri de pe Pamant (ingeri, maestri inatati, Dumnezei Creatori, ET din planurile Celeste si Dumnezeiesti-densitatile 6-12)
g) Alte entitati din dimensiunile inalte ce ajuta fara a fi cunoscuti de oameni
h) Versiuni viitoare ale noastre precum si alte suflete care se intorc in timp pentru a ne asista

Categoriile a) si b) includ entitati care nu sunt aliniate in totalitate cu principiile Divine. Desi am spus initial ca ne referim la ajutoarele ET, discutia nu ar fi completa daca nu includem si pe "intrusi", care, chiar daca uneori doresc sa ajute, nu au inca intelegerea necesara a liberului arbitru uman pentru a putea fi cu adevarat de ajutor.

Exista un numar relativ mic de ET care umbla printre oameni. Motivul este evident. In primul rand, exista putine rase care se pot amesteca printre noi fara a trezi suspiciune. Numai cateva rase pot suporta atmosfera si gravitatia planetei noastre. Si mai putine rase pot petrece un interval semnificativ de timp pe Pamant fara a cadea in vibratie si a se imbolnavi de poluarea care este pretutindeni.

Unii din oameni se intreaba in naivitatea lor de ce nu aterizeaza ET in fata cladirilor guvernelor noastre, apoi sa coboare din navele spatiale si sa dea mana cu presedintii si prim ministrii, totul in fata camerelor de luat vederi ale televiziunii nationale. Ei bine, lucrurile nu sunt atat de simple.

Asa dupa cum bine stim unii dintre noi, exista forte pe lumea noastra care nu sunt deloc prietenoase cu alte forme de viata. Exista unii care, la exterior, par prietenosi, dar, in interior promoveaza o strategie de a fura tehnologie ET, sau chiar sa omoare si sa disece ET, sau chiar mai rau de atat, asteapta ca ET sa rezolve toate problemele omenirii. Tot ceea ce avem de facut este sa ne uitam la filmele si serialele Sci Fi si sa vedem cum lucreaza mentalul colectiv uman in relatie cu ET. Este adevarat ca in ultimii ani au aparut si filme ET mai evoluate, cum ar fi: "ET", "Intalnire de gradul trei", "Starman" si "Star Trek", ca sa numim numai cateva. Majoritatea filmelor mai vechi ilustrau batalii sangeroase cu ET salbatici, majoritatea de pe Marte..

Pentru multi dintre noi este clar ca o parte insemnata din ideile prezentate in filmele sci fi au fost stimulate de evenimente reale din Univers. Mentalul superior al creatorilor acestor filme (si scenarii) a fost teren fertil pentru informatii telepatice de la diverse civilizatii ET. Putini ar recunoaste insa sursa ideilor. In mod sigur, multe din viziunile lor vin de la prezenta Dumnezeu Eu Sunt, sau din imaginatia lor fertila, dar, cu toate acestea, exista puternice paralele cu ceea ce se intampla in Univers.

In seria "Star Trek" exista un concept, "prima directiva", care este surprinzator de apropiat de politica de non interferenta a Confederatiei Galactice. Aceasta inseamna ca ET nu pot pur si simplu sa aterizeze unde vor cu surle si trambite. Implicatiile liberului arbitru sunt complexe, chiar si pentru Sferele de Lumina din cea de a 12-a densitate. Este o mare provocare pentru ele lucrul cu oamenii si cu forme de viata similare.

Asadar, motivul pentru care ET nu isi fac publice aparitiile in lumea noastra este in legatura cu politica de non-interventie ce functioneaza la aproape toate nivelele, cu exceptia celor extreme (dense). Desi exista o Dispensa Divina (multipla, detaliata in primele mesaje ale seriei Sfere de Lumina) care autorizeaza ajutorul din exterior, autorizatia vine cu cateva reguli si legitati. In primul rand, interventia directa este limitata la neutralizarea anumitor tipuri de arme de distrugere in masa si in mentinerea sistemului electromagnetic al planetei in echilibru si functionare. Nimeni nu este autorizat sa isi declare deschis prezenta in fata camerelor de luat vederi...

ET renegati

Acestea fiind spuse, exista cateva specii ET care au incalcat directivele venite din dimensiunile inalte si intervin in moduri neautorizate. Cele mai multe din rasele de mai sus nu au la inima intereseul nostru cel mai inalt. Ele aterizeaza fizic pe planeta si umbla printre noi, dar, nu doresc sa fie detectati deoarece au ganduri ascunse de a pune stapanire pe planeta sau de a transforma oamenii in sclavii lor (poate vi se pare exagerat, dar s-a mai intamplat in istoria acestei planete). O mica parte sunt pur si simplu curiosi si ne studiaza de aproape, dar ei sunt in minoritate absoluta.

Sa ne gandim o clipa... Daca "baietii buni" nu au permisiunea de a interveni, cine este cel mai probabil sa intervina? Ei nu se vor anunta public deoarece noi suntem mult mai multi decat ei, si, sincer spus, au tendinta de a vedea alte rase ca inamici (nu este suprinzator deoarece constiinta lor este dominata de frica). Nu dorim sa spunem ca toti vizitatorii ET sunt dominati de frica (violenta si controlul sunt forme ale fricii). Exista si rase care pur si simplu nu inteleg politica de non interventie sau isi justifica prezenta printr-o interventie gen Mesia (sa "salveze" omenirea).

Din 1940, in lumea noastra au fost intre 16.000 si 23.000 ET in forma fizica, umbland printre oameni, cei mai multi din rase aferente sistemelor stelare Orion si Sirius. Un numar mic de ET din Zeta Reticulis si hibrizi din sistemul stelar Draco au venit pe Pamant in perioada detaliata mai sus, dar, numai sub protectia departamentelor de Operatiuni Negre (black ops) din interiorul unelor guverne si armate. Uneori au venit in secret, dar in zone izolate de pe planeta. Asta deoarece nu arata deloc ca noi si ar fi fost reperati imediat.

Un grup mic de umanoizi din Pleiade (4D) au venit printre noi, dar, ei sunt relativ usor de remarcat, avand trasaturi faciale si staturi ceva mai diferite de ale noastre.

Unele din rasele ET sunt aici sa ne ajute dar, pur si simplu, nu au inteligenta necesara pentru a o putea face cu adevarat. Cei mai multi dintre vizitatorii ET ce umbla printe noi au propriile agende. Ei exploateaza resursele planetei, monitorizand progresul omenirii in scopul de a prelua controlul acestei lumi dupa ce ne vom auto distruge, sau, au ca scop agenda sinistra de a transforma omenirea in sclavi pentru muncile fizice aferente diverselor obiective. Mai au si alte idei, cum ar fi participarea oamenilor la incrucisari genetice, sau, in cazuri extreme, chiar ca hrana (da, se pare ca exista si un mic procent de Alien prin univers..).

Desi exista o agitatie mare in presa si filme despre ET care mananca oameni, Sferele de Lumina ne asigura ca aceste grupuri sunt in minoritate extrema si sunt impiedicate sa prolifereze pe planeta. Exista grupuri ET binevoitoare care opereaza ca "gardieni" ce blocheaza invadatorii de genul descris mai sus. Desi acest gen de operatiuni de "paza" pot ajuta in anumite situatii, ele violeaza politica de non interventie.

Marea majoritate ET care doreste sa ajute omenirea alege sa intre aici prin portalul incarnarii astfel incat sa inteleaga direct prin ce trecem. Este un act altruist de sacrificiu intr-un fel, in sensul ca, cei mai multi isi uita scopul si misiunea odata ce intra in forma umana. Procesul nasterii fizice este destul de traumatic pentru cele mai multe suflete, fie de pe Pamant fie din alte lumi.

Pana recent, nu au existat restrictii in privinta celor ce doreau sa se incarneze pe Pamant. Acesta este unul din motivele pentru care exista atatea rase in lumea noastra. Pamantul este pur si simplu un mozaic al galaxiei din acest punct de vedere. Multe din probleme provin din faptul ca cei "nedoriti" au gasit adapost aici. Foarte multe planete din vecinatatea bratului de galaxie pe care se afla Pamantul sunt nepotrivite pentru renegati si suflete "inapoiate". Pamantul a avut insa o politica a usilor deschise si nu a refuzat pe nimeni dintre cei ce a dorit sa se incarneze aici. Aceasta insa se schimba.



Un comentariu:

  1. Oau. Un articol extraordinar. Mă gândeam eu la lucruri și politici de genul ăsta, dar nu bănuiam că lucrurile stau astfel. Foarte interesant!

    Mulțumesc!

    RăspundețiȘtergere

Un produs Blogger.