Predestinare si liber arbitru


Intreaga istorie a sufletului din momentul in care s-a nascut din Dumnezeu (multe milioane de ani in urma, dupa referinta Pamanteasca) se afla in portiunea pe care oamenii de stiinta o considera "de prisos" a codurilor si cheilor ADN. De asemenea, in cheile si codurile ADN se afla si  programul care declanseaza Ascensiunea. Evolutia nu se opreste in momentul unei fiinte umane mature ci continua cu spirala Ascensiunii pana cand toti devenim fiinte de Lumina Pura.

Toate acestea sunt continute in numarul imens de configuratii ADN. Codurile si cheile determina cum si cand tiparele se recombina si se reformeaza.  Liberul nostru arbitru afecteaza formarea si cresterea moleculelor ADN iar noi putem sa producem mutatii  prin simpla alegere de a face asa ceva. Daca alegerile noastre sunt prizoniere dorintelor ego-ului, mutatiile vor tinde sa creeze dezechilibre si boala. Daca insa am invatat sa trecem dincolo de capcanele ego-ului intr-o stare de co-creatie cu EU-rile noastre inalte, mutatiile cauzate de liberul nostru arbitru vor determina legaturile ADN sa accelereze nu numai ascensiunea ci si abilitatile psihice si intuitive, ca si numeroase alte abilitati creative de care nu suntem inca constienti.

ADN-ul este unul din actorii principali in cadrul mutatiilor aferente acestui sfarsit de ciclu cosmic. Exista un total de 24 lanturi (spirale) ADN, aranjate in cate 12 perechi. Fiecare pereche corespunde unui nivel de densitate. Oamenii de stiinta pot detecta numai perechea ce corespunde nivelului 3 de densitate al experientei vietii. Pe masura ce urcam pe spirala ascensiunii si incepem sa vibram la un nivel mai inalt, lanturile ADN ce corespund acestor niveluri rafinate de vibratie incep sa fie activate. In plus, avem 4 lanturi ADN (2 perechi) care corespund primelor 2 densitati. Deci, un om cu o constiinta aferenta celei de a 3-a densitati are 6 legaturi ADN active (3 perechi), un om cu o constiinta aferenta celei de a 4-a densitati va avea 8 legaturi ADN active (4 perechi) si asa mai departe.

Avem incorporate in ADN programe predestinate de activare ce initiaza automat legaturile ADN inactive atunci cand constiinta noastra atinge un anumit nivel. Relatia intre predestinare si liber arbitru este foarte complexa, dar, se poate rezuma astfel: Exista in ADN-ul nostru seturi pre-programate de coduri si chei care ne arata cand si cum se va desfasura ascensiunea personala si ... avem liberul arbitru de a altera semnificativ secventa si sincronizarea temporala a evenimentelor. Putem sa le intarziem sau, dimpotriva, sa le acceleram. Putem sa le lasam sa se desfasoare conform celor mai benefice oportunitati de evolutie a sufletului sau putem alege o cale care lasa sufletul sa se simta neimplinit. Putem sa facem ca totul sa fie simplu si direct sau ... putem face ca procesul sa devina dificil si complex.

Esenta sufletului nostru are o rabdare infinita si va astepta pana cand noi experimentam diverse scenarii, dar, exista o limita in cat de mult putem amana inevitabilul curs al evolutiei. In cadrul Dispensei Divine curente, limitele au fost redefinite. Planeta in sine trece printr-o mutatie a ADN-ului si a facut alegerea de a se inalta in cea de a 4-a densitate. Aceasta inseamna ca mineralele, plantele si animalele care o populeaza vor trece si ele printr-o mutatie radicala, asa cum se va intampla si cu oamenii care aleg sa ramana aici.









Un comentariu:

  1. Foarte interesant acest articol și a venit, pentru mine, ca o completare suprinzătoare. Chiar zilele trecute mă frământa dilema predestinării și a liberului arbitru.

    Mulțumesc!!

    Numai bine.

    RăspundețiȘtergere

Un produs Blogger.