Fiinta multidimensionala si Procesul Ascensiunii


În prezent ne aflăm într-o fază-tranziţie a expansiunii către tărâmurile unde se experimentează o conştiinţă mai înaltă, ca fiinţe "multidimensionale" trăind pe această planetă. În timpul acestei faze din ciclul ascensiunii, noi, în calitatea noastră de fiinţe omeneşti, vom face experienţa unor multe şi variate simptome, pe măsură ce la nivelul celulelor noastre vom trece la tiparele unor frecvenţe superioare.

Ascensiunea mai înseamnă aducerea, coborârea straturilor luminii, a forţei existente la nivelul corpurilor noastre spirituale (Sinele noastre Superioare Multidimensionale) la nivelul materiei şi ancorarea lor în planul fizic al realităţii.În acelaşi timp, ascensiunea reprezintă o mutaţie a tiparelor de frecevenţe energetice care sunt menţinute în spaţiul dimensional care, atunci când sunt absorbite şi activate în straturile câmpului bioenergetic uman şi planetar, îşi activează şi setul de instrucţiuni pentru tiparul ADN. Acest lucru catalizează un şir de evenimente care vor crea o transformare şi transmutare completă a diferitelor tipare şi programe ce se află în matriţele energetice ale călătoriei Sufletului omenesc, de-a lungul unui ciclu de timp aflat în evoluţie. Când sunt activate, aceste tipare încep să se schimbe, se reconfigurează din nou, curăţând din straturile experienţele codifiate în fiecare celulă şi tipar de memorie sub forma unei vibraţii energetice, în corpurile noastre.

Procesul ascensiunii se referă la mutarea conştiinţei de la o realitate la alta şi a conştientizării unor realităţi multiple posibile, simultan existente. De vreme ce "realitate" înseamnă dimensiune, ceea ce vom face noi, în esenţă, va reprezenta o mutaţie dimensională completă. Orice realitate dimensională este menţinută la locul ei de un strat complex de reţele energetice codificate, pentru a crea conştiinţei iluzia timpului şi spaţiului, pentru a putea percepe şi participa la propria sa experienţă care se desfăşoară pe lungimile de undă ale acelui registru particular de frecvenţă. Pe măsură ce reţelele dimensionale îşi vor schimba frecvenţa, iar atributele lor magnetice se vor schimba şi ele, toate lucrurile existente în cadrul acelei realităţi văzută ca "o lungime de undă" se vor muta şi schimba şi ele într-o sumedenie de feluri. Aceasta va mai însemna că percepţia conştientizării noastre a spaţiului, relaţia noastră cu timpul şi spaţiul se vor schimba şi ele destul de drastic.

Astfel, pentru a putea trece prin această mutaţie, va trebui să ne pregătim şi să ne adaptăm felul nostru de a gândi şi de a fi cu ceea ce va fi aliniat cu misiunea sufletului şi cu adevărata noastră esenţă divină. "Abandonarea" şi "acceptarea" sunt două din trăsăturile de care vom avea nevoie pentru a reuşi să ne strecurăm şi să ne rezervăm un proces mai facilitat. În scopul schimbării vechilor comportamente şi tipare ale gândirii care nu mai sunt de folos misiunii sufletului nostru, vom deveni conştienţi de credinţele şi comportamentele care se manifestă în noi sub forma unor dezechilibre, noi trebuind să adoptăm demersurile necesare pentru ale intergra şi curăţa. Acest proces ne va scoate la iveală cele mai profunde frici, credinţe despre limitare şi tipare vechi ale durerii, prin intermediul unor evenimente care vor face ca ele să fie declanşate pe ecranul conştiinţei noastre, pentru ca noi să fim în stare să le recunoaştem/îngăduim, soluţionăm şi vindecăm în mod conştient.

Unele din aceste probleme sunt ancestrale sau moştenite ca natură, astfel încât ele ne vor părea când stranii, când familiare, în momentul conştientizării lor. Este important să reţinem că noi nu ne vom curăţa doar propria noastră reţea "mentală" individuală, ci şi implicaţiile mentale karmice, ca şi implicaţiile din (in)conştientul colectiv de pe această planetă, ale ultimului ciclu evolutiv. Astfel veţi putea reformulaţi în minte împrejurările, pentru ca ele să aibă acea componentă impersonală şi detaşată, de a nu vă identifica cu acea problemă specifică, care a venit la suprafaţă, pentru a fi curăţată din corp. Apreciaţi şi manifestaţi recunoştinţă faţă de corpul vostru de lumină, pentru faptul că a acceptat însărcinarea acestei curăţări, mai degrabă decât să revendicaţi totul ca şi cum ar fi de la "voi".

Făcând aceasta într-un mod repetat, ne vom curăţa corpurile energetice şi emoţionale de îndelung menţinutele traume, credinţe şi frici, care ne-au împiedicat aptitudinea de a face experienţa adevăratei noatre "fiinţe", aducând mai multă bucurie în vieţile noastre. O dată ce vom fi curăţat şi soluţionat problemele corpului emoţional de o durere sau traumă veche, corpul fizic va fi şi el capacitat să cureţe echivalentul acelui blocaj, la nivelul său.
Toate acestea se petrec simultan, în cadrul tuturor starturilor câmpului bioenergetic, atunci când se mai realizează o vindecare. De fapt, aceasta reprezintă o curăţare şi eliberarea deplina de aceste evenimente dureroase care au fost menţinute ca tipare, în corpurile noastre, venite din registrul sufletului şi din memoria celulelor. Iar aceasta îţi inspiră o mare admiraţie, când realizezi felul în care va fi schimbată experienţa omenească, pe măsură ce vom merge mai departe!

De asemenea, pe măsură ce aceste tipare dureroase vor fi îndepărtate din registrele sufletului, acea curăţare ne va recodifica ADN-ul, pentru ca el să poată menţine mai multă lumină, susţinându-ne astfel noua noastră frecvenţă şi o stare sporită de conştientizare superioară şi de multidimensionalitate. Menţinând astfel mai multă lumină şi un pachet genetic mai avansat, în câmpul nostru bioenergetic, şi alţii vor putea, în baza principiului rezonanţei, să vibreze la o rată sporită de frecvenţă, activându-şi prorpiul potenţial interior şi moştenire divină, pe calea ascensiunii.

Curăţarea emoţională reprezintă principalul proces pe care îl vom experimenta şi conştientiza într-un mod acut, pe măsură ce vom suferi mutaţiile presupuse de procesul ascensiunii. De vreme ce durerea şi dezechilibrele emoţionale sunt răspunzătoare pentru stările noastre de "boală" (atunci când nu ne simţim în largul nostru), mulţi din noi vom face experienţa maladiei sau a unor eliberări fizice de dureri din corpurile noastre. Unii din noi, fiind lucrători cu lumina, ne-am ales să curăţăm stări de dezechilibru pentru întregul colectiv sau pentru un anumit grup şi vom resimţi cum această energie se mişcă şi se transmută prin noi, în vreme ce fiinţa noastră energetică se va comporta cu un "sistem cosmic de filtrare" pentru întregul cel de căpetenie.

Scopul acestei serii este acela de a vă informa asupra acestor dinamici pe care le experimentăm acum, pentru ca atunci când energiile se vor accelera să fiţi şi mai pregătiţi, printr-o discutare limpede a felurilteor simptome fizice posibile, de pe o poziţie "neutră" faţă de acestea. Folosind ceea ce funcţionează pentru voi personal, cultivându-vă discernământul intuitiv, printr-o conştientizare informată sprijinul intenţionat de mine îşi va găsi roadele. Cele spuse aici nu au scopul de a vă alarma, ci de a le folosi drept unelte şi informaţii care să vă facă să fiţi conştineţi de sine, suverani de-a lungul oricăror opţiuni/alegeri viitoare. Nu vom primi niciodată nimic din ceea ce nu am putea aborda. Multe necazuri pot fi prevenite prin conştientizare de sine şi dându-ne timp suficient pentru a ne vindeca prin curăţări emoţionale succesive şi ascultându-ne corpul, atunci când le ne-ar putea solicita alte tehnici de vindecare. Am primit de la Spirit multe unelte pentru trusa noastră pentru ascensiune, care ne vor asista şi susţine evoluţia în modul cel mai înlesnit cu putinţă. Cereţi sprijin şi îl veţi primi!


de Lisa Renee




Niciun comentariu:

Un produs Blogger.