MERKABA - camp de energie spirituala


Toate rugăciunile şi meditaţiile duc la Dumnezeu. Totuşi, rugăciunile şi meditaţiile obişnuite oferă o cale lentă şi metodică celui care doreşte să atingă Iluminarea. De obicei, este nevoie de mai multe încarnări, pentru a atinge radianţa Iluminării şi pentru a ne înălţa către nivelele dimensiunilor superioare ale Creaţiei.

Universul nostru are 12 dimensiuni. Noi ne aflăm acum în cea de a treia, încercând să ne ridicăm către Raiul/Paradisul celei de a patra, în revenirea noastră către Dumnezeu. Avem acum posibilitatea de a reveni foarte rapid la Dumnezeu, datorită noilor învăţături, deosebit de sacre, care ne-au fost puse la dipoziţie de oameni care sunt pregătiţi pentru Ascensiune. Aceste tehnici legate de dimensiunile multiple ne dau asigurările necesare că putem ajunge la Iluminare, reuşind să ne ridicăm chiar dincolo de Iluminare, în doar o singură întrupare. Tehnicile Sacre ale Merkaba reprezintă o combinaţie deosebit de specială de meditaţie şi rugăciune. Acest proces aduce practicantului ei imense cantităţi din Iubirea Necondiţionată a Creatorului, creând astfel uimitoare extinderi ale conştiinţei.

Pentru a realiza Creaţia, Dumnezeu se multiplică pe sine. Dumnezeu se perpetuează, întrucât Dumnezeu trebuie să se afle în toate părţile Creaţiei. Astfel Dumnezeu creează Creaţia, prin făurirea unor Sfere subatomice de Aur. Aceste Sfere de Aur reprezintă duplicate perfecte sau multiplicări ale lui Dumnezeu. Aceste reproduceri în miniatură ale lui Dumnezeu, aceste minunate sfere de aur ale Iubirii Necondiţionate a lui Dumnezeu reprezintă cărămizile oricărei Creaţii. Toată Lumina, energia şi materia de pretutindeni în Creaţie este cuprinsă în Sferele subatomice de Aur. Aceste Sfere de Aur unifică toată Creaţia şi reprezintă veriga lipsă căutată de Albert Einstein, pentru a-şi desvăvârşi "Teoria Câmpului Unificat", rămasă neterminată.

O altă denumire a acestor Sfere de Aur este prana, forÅ£a vitală a CreaÅ£iei. Prana are multe folosinÅ£e ÅŸi este necesară continuării existenÅ£ei într-un corp fizic. Prana este singura substanţă din întreaga CreaÅ£ie, care poate crea o primenire constantă a celulelor, necesară oricărui corp fizic. O fiinţă omenească nu este doar corpul fizic. O fiinţă umană este o conÅŸtiinţă individuală, alcătuită din trei câmpuri spirituale de energie. Aceste trei câmpuri sunt: un câmp de energie spirituală a corpului fizic, un câmp de energie spirituală a corpului mental - care este de natură electrică - ÅŸi un câmp de energie spirituală a corpului emoÅ£ional – care este de natură magnetică.

Conştiinţa totală a fiecăruia depăşeşte mărimea unui corp fizic, deci câmpurile de energie spirituală ale unei persoane îi împrejmuiesc corpul fizic. Câmpurile de energie spirituală sunt de formă geometrică. Deci conştiinţa noastră deplină se cuprinde într-o serie de forme geometrice. Fiecare dintrea aceste forme geometrice se leagă de un nivel dimensional diferit al Creaţiei. În 3D, câmpurile de energie spirituală se prezintă sub forma unui Tetraedru Stelat. Câmpurile de energie spirituală din Raiul/Paradisul 4D se prezintă sub forma Octaedrului - şi aşa mai departe, în toate cele 12 nivele dimensionale ale Universului.

Cantitatea de prana conţinută în interiorul câmpurilor de energie spirituală ale persoane indică nivelul de conştientizare al acelui individ. Prin acumulare de prana în câmpurile de energie spirituală ale persoanei, aceasta îşi va extinde conştiinţa. Totuşi, înainte ca prana să poată fi folosită în sensul unei extinderi a conştiinţei, ea trebuie să treacă prin toate chakrele. Chakrele au fost create de Dumnezeu pentru a filtra enegiile discordante, împiedicându-le să intre în câmpurile de energie spirituală ale cuiva.


- va urma -





Niciun comentariu:

Un produs Blogger.