Predictii astrale - noiembrie 2010 (2)

Balanta
Ultimele 10 saptamani au fost destul de frustrante pentru Balante, dar incepand cu 8 noiembrie cand Venus se va intoarce in semnul lor vor simti cum ceva incepe sa se miste si pentru ele. Un drum lung din 8 august si pana acum pentru bietele Balante , dar , gata, 19 noiembrie va aduce schimbarile mult-dorite. Nu sunt excluse calatorii scurte in locuri interesante. Pentru cei/cele ce isi desfasoara activitatea in mass-media, domeniul artistic  sau al creatiei literare, pana pe 6 decembrie muza inspiratiei nu-i va ocoli si vor reusi sa fie deosebit de prolifici.

Scorpion
Noiembrie este luna in care Scorpionii vor dori sa faca o schimbare. De la coafura, make-up sau imbracaminte, totul va conduce spre o noua imagine a acestor nativi.  Iar acest sentiment al schimbarii nu se va opri doar la luna noiembrie. Luna Noua din 6 noiembrie va marca un nou inceput pentru ei  , aducand si o multitudine de sanse . Daca vor dori sa se lanseze in noi proiecte , ar fi bine sa astepte a doua jumatate a lunii. Cum Venus va pleca din semnul Scorpionului, este bine sa stie ca din 8 pana pe 30 noiembrie se pot astepta la intorsaturi bruste, oportunitati si sanse neasteptate in plan sentimental sau creativ. Dar ca acest lucru sa se intample , va  trebui sa iasa in lume si sa socializeze pentru a-si intalni perechea sau partenerul de afaceri dorit. Exista o mare tentatie de a cheltui fara masura in aceasta luna, asa ca … atentie la buget!

Sagetator
Cu Marte in semnul lor pana pe 8 decembrie , vantul la pupa este asigurat pentru nativii acestei zodii. Si va fi si mai bine incepand cu 19 noiembrie, cand Jupiter va intra in miscare directa  alaturi de Venus .Daca sunt in cautarea unei case noi, sau au incercat sa vinda o proprietate si nu au reusit pana acum , visele pot deveni realitate in aceasta luna. Li se vor deschide mai multe optiuni de acum inainte si vor simti mai multa incredere in viitorul lor. Decembrie va fi o luna mai dificila , cu multe schimbari neasteptate asa ca ar fi bine ca darurile pentru sarbatorile de iarna sa le faca de  pe-acum dar pastrand achizitiile mai scumpe pentru dupa 19 noiembrie.

Capricorn
Cu Mercur – planeta comertului si tranzactiilor – intrand din 10 decembrie in retrogradare exact pe semnul acestora, Capricornii ar trebui sa se concentreze pe pregatirile de Craciun in aceasta luna. Noiembrie este luna cand nativii acestei zodii se  simt mai linistiti si relaxati si vor dori sa-si faca timp in programul lor incarcat pentru a-si intalni prietenii, sa-si faca noi cunostinte sau sa participe la diverse actiuni de caritate. Din 19, incep sa ia decizii importante pentru viata lor, decizii ce au fost amanate de mai mult timp. Oferte si oportunitati neasteptate le vor iesi in drum , pe care le vor exploata in folosul lor. Pluto si NN in semnul lor, le va aduce Capricornilor experiente karmice directe, si care, recunoscute ca atare , ii va ajuta sa treaca peste probleme nerezolvate inca. Tot ce li se va intampla acum , este extrem de benefic pentru ei!  

Varsator
Daca nu curge , pica! Acesta este timpul in care cariera Varsatorilor devine un palpitant mers pe sarma ( mai ales inceputul lunii) desi, din 19 noiembrie vor fi uimiti cat de repede si usor se vor rezolva toate. Multe lucruri ce par o certitudine se pot schimba dintr-odata  in urma unor reflectii sau clarificari. De asteptat schimbari in viata financiara a Varsatorilor dupa 19 noiembrie, cand pentru acestia va incepe cu adevarat febra cumparaturilor de Craciun. Deasemenea, noiembrie este si o luna extrem de benefica in vindecari si decizii in favoarea lor.

Pesti
Guvernatorul Pestilor, Jupiter va intra in sfarsit in mers direct incepand cu 19 noiembrie , marcand astfel trecerea in ultima etapa a acestui an al auto-dezvoltarii. De acum si pana pe 22 ianuarie , isi vor stabili proiecte si planuri noi , deschizand astfel noul ciclu de 12 ani. Noiembrie va aduce la lumina multe pietre pretioase ascunse , dar Pestii sa nu uite ca orice comoara ascunsa inainte de a fi gasita , necesita efort pentru a fi scoasa la suprafata nu numai ca atitudine dar si ca mijloace. Cu Marte aflat in zona reputatiei si carierei , arata Pestilor ca este timpul sa se concentreze pe acest domeniu decat sa se risipeasca pe alte zone . Faptele pot vorbi mai elocvent decat cuvintele , asa ca atentie in jurul datei de 20 noiembrie. Ganditi inainte de a vorbi sau actiona !





Un comentariu:

  1. Bietele balanțe. :) Ai dreptate, totuși, în plan literar am fost tare prolific, și sper să mai fiu :))

    Mulțumesc.

    RăspundețiȘtergere

Un produs Blogger.