Previziuni astrale ( noiembrie – decembrie 2010)


Nu numai luna noiembrie dar si luna decembrie se prefigureaza a fi destul de agitate si turbulente , culegand abia acum efectele eclipsei din 11 iulie 2010 pe gradul 25 Gemeni. Pe 10 noiembrie, Rahu (NN) va face o conjunctie cu Pluto in semnul Sagetatorului si va influenta ceea ce tine de politica sau religie aducand pierdere si durere pentru ceva sau cineva . Pluto si Rahu in aceasta pozitie amplifica formele extremiste si pot declansa evenimente explozive, mai ales ca, pana la sfarsitul lunii ( 29 nov.) Marte isi va uni fortele cu Pluto, Rahu si Mercur formand un cocktail Molotov.

Intre 10 – 13 decembrie 2010 Marte va forma conjunctia cu Pluto, Rahu si Mercur. Conjunctia exacta facuta de Marte si Rahu  pe 10 decembrie, exact la acelasi grad la care Marte si Ketu (NS) erau in 11 septembrie 2001, ne poate pune pe ganduri ! Interesant este si faptul ca Mercur va stationa pe gradul 11 Sag. in aceeasi zi,  intr-un tandem cu Marte şi Pluto chiar inainte de a retrograda. Acest lucru indica in mod cert ca a sosit timpul pentru a reflecta si revizui problemele legate de aceasta parte a zodiacului adica convingerile politice si religioase care sunt acum exact ca niste “cartofi fierbinti” tinuti in mana.

Cu totii stim ca respectabilul Mercur imprumuta din calitatile sau “defectele” planetei cu care intra in aspect, asadar nu va surprinde pe nimeni faptul ca in compania unui anturaj atat de “rautacios” , Mercur va aduce furie , ostilitate si o dorinta inexplicabila de “a sari la bataie” aproape pe neasteptate. Din momentul in care Mercur va intra in retrogradare vor fi prost aspectate orice mijloc de comunicatie sau calatorie.  Amenintarile pe aceasta zona se vor inmulti si nu vor fi excluse actiuni teroriste.

Pe de alta parte, Uranus stationar (asociat cu modificarile bruste si neasteptate) isi va incepe mersul direct exact pe 5 Dec. 2010 , cand avem Luna Noua. Acest lucru va aduce schimbari ale Pamantului cum ar fi eruptii vulcanice , seisme sau evenimente meteorologice severe la nivel mondial. Acestea se vor simti mai pregnant odata cu urmatoarea eclipsa solara  ce va avea loc pe 4 ian. 2011 care va acoperi cea mai mare parte a Europei, (zonele cele mai intense vor fi Anglia si Franta) , o parte a Orientului Mijlociu si a Africii de Nord. Pe cale de consecinta acestea vor fi si zonele mai afectate de acest aspect. Tinand cont ca efectul eclipselor este de 1 an ( 6 luni inainte si dupa eclipsa solara), ma gandesc si ca eclipsa solara din iunie 2011 ce va acoperi in drumul ei Japonia, China, Alaska, si Islanda va afecta aceste regiuni cu posibile miscari seismice si eruptii incepand din ianuarie şi pană in iunie 2011.

Si pentru a incheia intr-o nota mai optimista, Jupiter isi va incepe mersul direct din 18 nov. 2010 aducand pentru cei care au in astrograma personala planete aflate la gradul 29 Varsator, Balanta sau Gemeni un “noroc chior” . Si pentru ca am bifat nota de optimism din acest articol, sa nu uit sa va spun ca la nivel macro , Jupiter ( 29 grade Varsator) aflat in apropierea stelei fixe Markab aduce potentiale pericole de incendiu sau accidente majore .

Cu drag si pe curand !

Niciun comentariu:

Un produs Blogger.