Previziuni astrale decembrie 2010






Berbec
Un decembrie complicat dar este ultimul hop pe care va trebui sa-l treceti pana cand Jupiter va intra in semnul vostru din ianuarie 2011. Cum profesional parcurgeti o perioada cu destule obstacole , este bine sa folositi luna decembrie pentru a incerca sa reparati sau sa inlocuiti unele aspecte din acest domeniu. Marte va va cam aprinde din 8 decembrie mai ales ca atmosfera este un pic cam plina de intrigi pana pe 14 decembrie. Atat de multe secrete si dedesubturi aflate in spatele scenei vor fi scoase la suprafata, incat veti fi surprinsi cat de mult va vor schimba planurile de viitor...Aceasta nu va fi un lucru neaparat rau, ci dimpotriva , schimbarile va vor fi benefice. Casa si profesia vor fi domeniile afectate .

Taur
Luna decembrie este pentru voi o luna de clarificare a viziunii de ansamblu in tot ceea ce priveste un proiect educational, cultural, website, publicatii sau planuri de calatorie datorita multor  informatii ascunse pana acum ce vor iesi la lumina. Si vor fi destule, cam cat sa scrieti un roman…Deasemenea, decembrie ar putea fi o luna plina de contradictii si amanari in plan sentimental, cu scenarii si intrigi interesante, dar care cu siguranta va primeni acest domeniu de viata provocand schimbari interesante in convingerile voastre legate de oameni si viata.

Gemeni
Mercur , guvernatorul zodiei voastre , isi va schimba directia incepand cu data de 11 decembrie. Iar acest lucru inseamna, in ciuda dorintei puternice de a controla totul (14 dec.) sa lasati anumite probleme sa se rezolve de la sine, neintervenind asupra lor. Resursele financiare, propietatile, activele sau banii vor parcurge linii sinuoase , aducand in viata voastra ocazia de a cunoaste persoane importante. O luna a discutiilor, analizei si radiografierii in amanunt nu numai a persoanei voastre dar si a celorlalti. Libertatea va deveni forta motrice a tuturor deciziilor luate acum. De evitat hotararile majore pana cand nu veti fi absolut siguri, lucru care ar trebui sa se intample in jur de 15 ianuarie.

Rac
O luna deosebit de importanta din punct de vedere emotional, cand va trebui sa va pastrati calmul pentru a lua cu asalt acele probleme care nu mai pot fi evitate acum. Va veti pune un mare semn de intrebare in privinta unei relatii care in mod constant nu va aduce decat probleme. In jurul datei de 14 decembrie , anumite lucruri ce ies la iveala si discutiile aprinse ar putea fi picatura care umple paharul, dar inainte de a semna , de a spune adio sau a cauta ceva nou , asteptati macar pana in preajma Anului Nou. Luna Noua din 4 ianuarie v-ar putea duce spre noi directii si veti fi mai inclinati catre compromisuri si colaborari.   Mai aveti foarte putin de asteptat pana cand Jupiter va creea premisele unui nou inceput in viata publica si profesionala. Iar acest inceput va fi 23 ianuarie!

Leu
Fiind guvernate de Soare , eclipsele din 21 decembrie si 4 ianuarie vor crea un punct distinctiv de sfarsit si inceput al unor chestiuni legate de copii, creativitate, viata de zi cu zi, sanatate  sau animale de companie. Toate aceste aspecte vor fi evidentiate , mai ales cand Mercur va parcurge aceste zone din harta personala in perioada 11-30 decembrie iar eclipsele vor marca aceste schimbari permanente pe aceste domenii. In plan sentimental, multi Lei se pot astepta la surprize placute si multe dintre dorintele lor ascunse se pot implini.

Fecioara
Exact cand credeati ca totul a intrat pe un fagas normal si veti putea trece intr-o noua etapa a vietii voastre , Mercur retrograd din 11 decembrie vine sa schimbe iarasi lucrurile. Si totusi, in ciuda nelinistilor ce apar, veti fi recunoscatori mai tarziu  pentru aceasta mini-sceneta din aceasta perioada care va va indrepta  pasii spre deciziile deosebit de bune pentru voi. Pentru toate ofertele primite acum, este bine sa nu va grabiti sa le certificati prin semnatura pana dupa Anul Nou, daca se poate.  Multe informatii vor iesi la suprafata in aceasta perioada, mai ales in jurul datei de 14 decembrie! Decembrie  este o luna de inceput in viata sentimentala, a proiectelor legate de conceperea sau nasterea unui copil sau a celor legate de casa.

- va urma –






Niciun comentariu:

Un produs Blogger.