Previziuni astrale decembrie 2010


Balanta
Decembrie gaseste Balantele in fata unei situatii financiare destul de precare dar care nu e o noutate pentru ele ( octombrie si noiembrie calindu-le deja in aceasta privinta). Insa,decembrie mai aduce in plus si griji in ceea ce priveste relatiile de familie, parintii, traiul in comun, renovari, cumparari sau schimbari de locuinte. Multe din vechile probleme pot iesi la suprafata acum, mai ales in jurul datei de 14 decembrie, si apoi iar undeva in jurul datei de 4 ianuarie cand aspecte planetare tensionate vor aduce la suprafata, probleme demult uitate. Pastrati-va obiectivitatea si evitati complicatiile emotionale. Mai aveti putin pana la sfarsitul lui ianuarie cand in viata voastra va incepe un nou si neasteptat capitol!!

Scorpion
Nu va intindeti mai mult decat va permiteti si incercati sa va eficientizati bugetul macar pana in ianuarie cand veti avea toate datele de care veti aveti nevoie pentru o planificare realista. Marte, guvernatorul vostru, va va fi alaturi incepand cu data de 8 decembrie si mai ales atunci cand va intra in Capricorn, cand multe din planurile si proiectele voastre se vor materializa. In loc sa cadeti prada grijilor si indoielilor, folositi aceasta perioada de intarzieri si amanari pentru a face un pas inapoi si a privi problema in ansamblul ei . Chiar daca zilele aflate in jurul datei de 14  decembrie vor fi destul de agitate pentru voi, din 19 veti reusi sa va controlati problemele cu multa eficacitate. Emotiile va vor umbri ratiunea in preajma Lunii Pline din 21 dar acest lucru va va ajuta , depasind un model invechit de gandire care va afecta atitudinea si comportamentul.

Sagetator
Chiar de la inceputul lunii, Sagetatorii vor avea impresia ca nu au timp suficient pentru a duce la capat toate actiunile si proiectele incepute sau planificate. Brusc realizeaza ca mai sunt doar 3 saptamani pana la Craciun si ca au atatea cumparaturi de facut, nemaivorbind si de cata treaba au acasa!!!  Daca Sagetatorii vor reusi sa-si faca cumparaturile pana pe 11 decembrie ( cand Mercur va intra in retrogradare) totul va fi bine, pentru ca vor evita ca dupa aceasta data, sa cumpere lucruri de care nu au nevoie sau chiar cu probleme de fabricatie. Cadoul perfect si timpuri memorabile vor veni pentru ei incepand cu sfarsitul lunii ianuarie, cand Jupiter se va muta din 23 ianuarie in Berbec. Pentru a evita problemele emotionale, comunicarea este cuvantul cheie mai ales in jurul datei de 21 decembrie cand va fi eclipsa de Luna.

Capricorn
Drumul pe care trebuie sa-l parcurgeti pana cand Soarele va intra in semnul vostru in 23 decembrie, va fi unul destul de anevoios si va trebui sa faceti eforturi sustinute pentru a va echilibra toate aspectele vietii voastre. Incarcatura extraordinara de energie din semnul vostru , va aduce cu siguranta multora evenimente karmice pe care le veti constientiza abia peste mult timp. Deocamdata sunteti  atat de scufundati in problemele personale si in dorinta de a le controla incat nu realizati ca sunteti la un pas de a vi se schimba viata , iar 4 ianuarie va fi pentru voi , puntul de inceput pentru evenimentele din urmatoarele 6 luni.  

Varsator
Luna decembrie este luna in care veti straluci pe plan social in ciuda unor probleme  personale in jurul datei de 14 . Chiar daca veti traversa o perioada de criza intr-o relatie de asociere sau cu partenerul(a) de viata , intuitia va va spune sa asteptati si sa nu luati inca nicio decizie. Este o perioada cand foarte multe lucruri se petrec in spatele cortinei si veti avea nevoie de multa , multa stapanire de sine . Pana in jurul datei de 15 ianuarie ar fi bine sa verificati  toate datele si informatiile cu multa atentie (mai ales in ceea ce priveste zvonurile si  vorbele de culise despre persoana voastra) si abia apoi sa actionati. Evitati ca in aceasta luna sa luati hotarari in tot ce tine de colaborari sau  angajamente, deoarece la baza multora se afla neadevaruri sau dezinformari .

Pesti
Pentru voi, anumite problemele profesionale sau de viata se vor limpezi pe parcursul acestei luni. Lucruri sau proiecte aproape parafate si semnate vor trece brusc printr-o serie de schimbari care va vor obliga sa reganditi  si sa faceti noi strategii in aceste domenii de viata. Cu doua eclipse si o retrogradare care se va contura pe perioada sarbatorilor de iarna , va asteapta o perioada de introspectie si limpezire inainte de a hotari  ce aveti de facut in anul ce urmeaza. In jurul datei de 14 decembrie, tot ce tine de prieteni, colegi sau asociati va va pune rabdarea la incercare dar este bine sa va pastrati calmul pana veti afla motivul acestui comportament. Viata voastra se schimba , un ciclu de viata se incheie acum si unul nou va incepe pentru voi Pestii !!!!















Niciun comentariu:

Un produs Blogger.