Prin intenţiile şi emoţiile noastre putem influenţa în mod direct mediul înconjurător


Un cercetător rus este convins că putem schimba lumea pur şi simplu prin utilizarea propriei energii. El susţine că un anumit mod de a gândi poate avea un impact fie pozitiv, fie negativ asupra mediului înconjurător.

"Suntem în curs de a studia perspectiva în care conştiinţa noastră este parte a lumii materiale şi poate influenţa în mod direct lumea noastră înconjurătoare," a declarat Dr. Konstantin Korotkov, profesor de fizica la Universitatea Tehnică de Stat din Sankt-Petersburg.

Pentru a lărgi înţelegerea noastră asupra lumii nevăzute a energiei, oamenii de ştiinţă realizează experimente folosind o tehnica numita bioelectrofotografie. S-a pornit de la premiza că oamenii emit în mod constant energie, iar bioelectrofotografia are rolul de a capta aceste câmpuri de energie văzute ca o lumină în jurul corpului - sau ceea ce mai numim şi aura. Aura a fost "descoperită" ştiinţific în anii 1930 de către inventatorul rus Semion Kirlian, care a observat că prin stimularea unui subiect cu un impuls electric scurt, se obţine o explozie de lumina sau de fotoni şi electroni în jurul subiectului. "Arată ca o aura - dar nu-mi place acest termen, deoarece are şi un sens metafizic - Prefer cuvântul "câmp energetic", a declarat Korotkov.

Dispozitivul în sine fotografiază degetele individual, fiecare dintre ele corespunzând diferitelor părţi ale corpului, şi funizează informaţiile unui computer pentru a fi interpretate. Unul dintre beneficiile acestei tehnici de investigare este diagnosticarea precoce a unor boli grave, precum bolile de inima si cancerul.

Însă unele dintre afirmaţiile cercetătorilor in domeniul câmpurilor energetice sunt chiar şi mai ambiţioase. "Prin intenţiile noastre, prin emoţiile noastre putem influenţa în mod direct mediul înconjurător. Desigur, această idee este nouă şi de aceea ea are încă o mulţime de adversari" a declarat Korotkov. "Ea are un mesaj foarte important pentru noi toţi, deoarece am demonstrat că emoţiile pozitive au o influenţă foarte puternică asupra noastră şi similar au şi cele negative. În primul caz energia se deplasează în sus, în celălalt caz, merge în jos, ceea ce arată că dacă reuşim să dezvoltăm în noi înşine abilitatea de a emite iubire, de a produce emoţii pozitive - putem să modificăm spatiul din jurul nostru."

Ideea că energia noastră personală poate schimba structura lumii înconjurătoare este privită de mulţi cu scepticism, însă în sfera bioelectrofotografiei cercetările continuă pentru a găsi dovezi ştiinţifice pentru această teorie.

Sursa:  korotkov.org






Niciun comentariu:

Un produs Blogger.