WikiLeaks : conflictul dintre Statele Unite si OZN-urile din Oceanul Antarctic


Cel mai recent raport care circula acum la Kremlin, raport pregatit pentru presedintele Medvedev de catre VKS ( Fortele Aeriene Ruse) Divizia 45  de Control a Spatiului, spune ca foarte curand WikiLeaks va dezvalui cum Statele Unite s-a angajat inca din 2004 intr-un “conflict foarte serios” impotriva unor OZN-uri care isi au baza pe sau in apropierea comtinentului Antarctica ( in particular Oceanul Antarctic).

Conform acestui raport, pe 10 iunie 2004 Statele Unite a atins cel mai inalt nivel de alerta , dupa ce o flota masiva de OZN-uri “ a aparut brusc” din Oceanul Antarctic si s-a apropiat la numai 1600 km de granita americana  ( Guadalajara, Mexic). Tot in acest raport se mai spune ca inainte sa atinga granita americana, intreaga flotila de OZN-uri s-a reintors la baza sa din emisfera sudica .

Temerile americanilor cu privire la aceste OZN-uri din Oceanul Antarctic au început de fapt în timpul evenimentelor fără precedent din 11 iulie 1991 (numit si 7/11), când în timpul eclipsei solare aceste aeronave misterioase au aparut cu sutele deasupra capitalei  Mexicului ( incident transmis de postul de televiziune national la vremea respectiva).

Inca din anul 2004 , aceasta flotila de aeronave misterioase din Oceanul Antarctic,  continua sa iasa la suprafata din baza lor subacvatica  , ultima iesire fiind chiar vinerea trecuta , cand deasupra Americii de Sud (Chile) a fost vazuta o impresionanta flotila de OZN-uri.

“Pericolul imediat” pentru lumea noastră atunci când aceste flote OZN ies la suprafata , avertizează acest raport, sunt valurile masive cauzate de erupÅ£ia lor bruscă de la ceea ce se crede a fi baza sau bazele lor subacvatice. Chiar saptamana trecuta, vasul de croaziera Clelia II, cu 160 de persoane la bord, a fost aproape sa se rastoarne când a fost lovit de valurile generate de aceste OZN emergente din Oceanul Antarctic.

Interesant de remarcat ar mai fi, ca acest raport, confirma faptul ca responsabil pentru închiderea spaÅ£iului aerian deasupra orasului NewYork din 13 octombrie a.c. , ar fi aparitia a mai multe OZN-uri vazute de mii de martori oculari, care intamplator sau nu , a coincis cu expunerea misterioaselor Cranii de Cristal  (101010-New York City Crystal Skull Event 9- 11 oct. 2010).

Si pentru ca misterul sa fie absolut , se pare ca enigmaticele cutremure raportate a fi in Golful Aden ( unde un alt eveniment “ extraterestrial”se afla in plina desfasurare si unde aparitia “ Vortex-ului”ar putea fi cauza schimbarii dramatice a temperaturii globale) , se intampla acum si in Oceanul Antarctic.






Niciun comentariu:

Un produs Blogger.