2011 - Schimbari energetice si jocuri de putere


Arhanghelul Uriel – 10 ianuarie 2011 Jennifer Hoffman


In 2011, ca si in anii anteriori, pe masura ce inaintam treptat spre recalibrarea energetica a familiei omenirii, la vibratii si dimensiuni superioare (ceea ce include si planeta Pamant), vom trece printr-un numar de transformari energetice, sub forma de vortexuri si un aflux de energii noi. Am fost implicati in acest proces pentru mai bine de o decada, iar fiecare nou val se cladeste pe cel precedent, in lucrarea lor combinata pentru modificarea corpurilor noastre fizice, fiziologice, psihice, emotionale si mentale, permitandu-ne sa cuprindem mai mult din fiintele noastre spirituale, in corpurile noastre umane, printr-un proces de eliberare a densitatii si inlocuire a acesteia cu lumina.

Noile energii ne transforma corpurile la fiecare nivel si noi reactionam prin simptome fizice, care variaza de la simple dureri de cap pana la boli cronice si debilitante. Pe plan personal, aceste noi energii adauga o gama larga de schimbari ce pot ajunge pana la abaterea completa de la calea obisnuita a vietii, prin eliminarea tuturor elementelor cunoscute, astfel incat sa putem crea ceva diferit. Fiecare val de energie ne permite sa eliberam un strat de densitate, si astfel suntem in fata fiecare limitari cu care am trait pana acum. Schimbarile noastre fizice si de viata sunt rezultatul eliberarii acestei densitati si al recalibrarii vibratiei noastre. pentru a putea incorpora o frecventa energetica superioara. Cateodata, acest proces de eliberare este resimtit asemenea unei morti fizice – si chiar este asa, intr-un fel. Dar, odata ce am depasit procesul de eliberare, ne simtim mai bine, pana ajungem la urmatoarea transformare energetica.

Vortexurile reprezinta concentrari ale energiei, care reflecta fie frumusete, fie violenta extrema. Portalurile reprezinta deschideri in campul energetic al Pamantului prin care curge energia. Pe masura ce ne ridicam, colectiv, nivelul vibratiei, portalurile de energie mai joasa se pot inchide – ceea ce va transforma dinamica energiei planetei, acest lucru fiind deja observabil acum si urmand sa se desfasoare pe parcursul anului 2011 si dupa. Acest proces se dezvolta exponential, pe masura ce capacitatea noastra de a asimila nivele mai inalte de vibratie energetica creste. Din aceasta cauza, ni se pare ca timpul s-a accelerat, pentru ca parasim limitarile timpului linear si trecem intr-un timp Universal, multi-dimensional si non linear, in care ne apropiem mai mult de ceea ce suntem – si anume, energie pura cu potential nelimitat de creatie.

Fiind energie in miscare, suntem profund afectati de orice schimbare a frecventei energetice. Simtul puterii noastre personale se acutizeaza, odata cu fiecare schimbare energetica, deoarece pozitionarea la o vibratie superioara ne permite sa ne accesam adevarata putere, care este Divina si interioara. Neputinta sta in densitate si, prin urmare, indepartarea densitatii conduce la indepartarea limitarilor puterii noastre. Destinul sufletului nostru este acela de a se inalta, iar acesta a constituit telul nenumaratelor noastre vieti. Cu cat ne intelegem mai mult rolul in inaltare, parteneriatul cu Pamantul si faptul ca este vorba despre un proces energetic care se reflecta in lumea noastra fizica si materiala, putem participa la acest proces intr-un mod mai echilibrat, cu gratie si usurinta. 2011 ne va aduce multe schimbari pe plan individual si colectiv – si, intr-o buna zi densitatea pe care o stim va deveni ceva de domeniul trecutului. Pana atunci, vom continua aceasta calatorie a extinderii energiei, pe masura ce ne inaltam spre miracole si ajungem sa ne cunoastem starea de maestru.






Niciun comentariu:

Un produs Blogger.