2012 – inceputul celei de-a 6a lumi



Din punct de vedere astrologic, harta anului 2012, şi mai ales a lunii decembrie, nu ne poate prezenta motive de îngrijorare. Planetele chiar sunt foarte benefice pentru cei care acceptă transformarea, învăţarea unor lucruri noi, deshiderea spre gândirea pozitivă şi altruistă. Un singur aspect mai tensionat este cvadratura Pluto-Uranus, ce va împinge omenirea la regândirea modului de a-şi folosi resursele naturale. Oamenii vor trebui să preţuiască mai mult bunurile pe care le au în posesie, iar energia spirituală va trebui folosită benefic pentru salvarea Pământului. Vor fi descoperite noi tehnologii, iar altele de mult uitate vor fi puse în evidenţă.

Dacă ar fi să privim harta cerului înainte de 2012 , am putea evidenţia aspecte care pot ajuta la schimbarea concepţiei despre viaţă şi rostul omului pe Pământ. Bineînţeles, unii oameni se vor vindeca prin credinţă, alţii nu. Unii vor alege schimbarea, alţii, şcoala suferinţei. Într-un cuvânt, omul îşi va putea schimba destinul. Depinde numai de el.
Oamenii vor trebui să înveţe să economisească, de la resursele naturale până la propria lor energie. Vor fi împinşi spre vindecare, iar aceasta va fi o purificare la nivel foarte înalt, prin eliminarea unor energii vechi şi uzate şi aducerea unora noi, ale timpurilor noi.

Va apărea posibilitatea punerii în practică a unor decizii radicale şi dure în domeniile administraţiei de stat şi politicului. În oameni se va trezi dorinţa de ridicare spirituală iar odată cu intrarea lui Neptun în Peşti, un nou val de spirite evoluate, elevi ai Şcolii Mihaelice, se vor naşte pe Pământ. Pentru ca aceşti copii să-şi poată realiza menirea, antemergătorii lor, adevăraţi deschizători de drumuri, trebuie să-şi facă datoria.
Din punct de vedere astrologic, anul 2012, cu toate evenimentele sale, nu poate fi considerat în niciun caz un început al sfârşitului lumii. Mai degrabă, începând cu acest an, omenirea va primi şi mai multă şansă din partea Creatorului pentru a intra într-un nou ciclu evolutiv, diferit de cel vechi. Nu neapărat aspectele negative ale unor planete pe harta cerului pot distruge omenirea, ci mai degrabă gândirea negativă şi dorinţa de a trăi la nesfârşit în şcoala suferinţei.

Calendarul mayaş, care este considerat cel mai precis de pe Terra, ne spune că cea de a cincea lume se sfârşeşte în anul 1987, iar cea de a şasea lume începe în 2012. Acum ne aflăm în perioada dintre cele două lumi. Este un timp în care Adevărul trebuie să iasă la suprafaţă, iar “Lucrătorul de Lumină” să devină “Purtătorul de Adevăr”. Calendarul Mayaş spune că începând din anul 2012 vor apărea noi tehnologii iar omul va înţelege mai bine Universul şi menirea sa pe Pământ.

Omenirea va trece prin dimensiunea a patra având ca ţintă dimensiunea a cincea – mentală. Se spune că abia atunci Pământul va intra în armonie cu întregul Univers. ADN-ul uman se va modifica, va fi reprogramat şi îmbunătăţit, va avea douăsprezece spirale în loc de două. Se va schimba percepţia asupra timpului şi spaţiului. Timpul acordat somnului se va scurta, iar vindecarea va coborî acolo unde este meritată. Pentru asta, omul trebuie să-şi dezvolte nenumărate calităţi şi virtuţi precum gândirea pozitivă şi altruistă, respectul, toleranţa, răbdarea şi curajul.
În om vor fi activate capacităţi latente, vechi daruri de la Dumnezeu pe care el le-a pierdut prin acumulare de greşeli. Mulţi vor primi darul vindecării, al claraudiţiei şi al clarviziunii, însă, dacă nu vor fi deschişi spre propria schimbare şi transformare, vor vedea mai degrabă iadul. Omul va trebui să aleagă, în detrimentul fricii, iubirea şi gândirea pozitivă.

Marile transformări nu se vor întâmpla numai pe Pământ. Venus deja prezintă o mărire a intensităţii luminoase, Jupiter suferă modificări mari, câmpul lui magnetic crescând de două ori. Atmosfera lui Marte creşte rapid, la fel se întâmplă şi cu Luna, iar Neptun şi Uranus au suferit recent inversări de poli şi devin tot mai strălucitoare. Câmpul magnetic al Soarelui a crescut foarte mult. Întregul sistem solar a intrat într-o zonă cu o energie mult mai mare denumită Centura Fotonică. Această energie pătrunde în Soare şi apoi se răspândeşte în întregul sistem solar. Toate planetele vor primi un mare supliment de energie.

Puterea de radianţă a Centurii Fotonice va duce la transformarea lumii şi la conducerea ei spre un nou ciclu evolutiv. Însă intrarea în rezonanţă cu Centura Fotonică impune schimbare şi evoluţie. Centura Fotonică este manifestarea energiei Christice, a compasiunii şi iubirii. Această energie va scoate la suprafaţă manifestările egoiste, laşitatea, răutatea, minciuna, înşelătoria şi altele asemenea şi va ajuta Pământul să treacă de la dimensiunea a treia, materială, la dimensiunea a cincea, mentală. Pentru asta structurile omeneşti trebuie transformate şi adaptate noilor timpuri şi noilor vibraţii.

La început mulţi oameni vor fi neajutoraţi şi chiar bulversaţi de evenimentele din jurul lor. Lucrătorul în Lumină va trebui să devină un adevărat exemplu pentru ceilalţi prin propria sa transformare şi să acorde ajutor acolo unde este nevoie. Marile probleme din jurul nostru, neînţelegerile dintre guverne vor lua şi mai mare amploare iar pierderile vor fi mari, inclusiv de ordin financiar.

Trecerea în dimensiunea a cincea va fi permisă acelor oameni care au ales evoluţia, binele şi adevărul, însoţite de o intensă iubire necondiţionată. Fiecare om va trebui să-şi aleagă locul: Lumina sau Întunericul. Va avea loc o selecţie naturală pe bază spirituală. O mare parte a omenirii va începe să-şi înţeleagă menirea şi scopul de a fi Aici şi Acum. Cei treziţi au datoria să-şi ajute semenii, însă va trebui respectat liberul arbitru. Oamenii vor înţelege că au venit să transceandă negativitatea, iar Centura Fotonică, care este o parte a unui grup de energii din dimensiunea a şaptea, îi va ajuta. Procesul de transformare va fi destul de dur, dar va ajuta ca omul să devină un corp de Lumină. În acest proces de Ascensiune se află şi Pământul, nu numai locuitorii săi. Pământul este o entitate vie care doreşte la rândul său să se descătuşeze din robia negativităţii.

Transformări vor exista pe toate planurile. Eforturile noastre evolutive şi munca noastră vor face din anul 2012 un început al unei mari biruinţe, înfrângerea de sine, eliberarea de rău şi de falsitate şi acceptarea adevărului, indiferent cât de greu va fi.
Anii premergători lui 2012 sunt anii marilor clarificări, ai clarităţii, ai marilor purificări karmice din care omul trebuie să iasă învingător. Nu va fi uşor, deoarece în existenţele precedente, omul a adunat asupra sa multă negativitate şi de cele mai multe ori nici nu a acceptat purificarea. Neînţelegând greşelile pe care le-a făcut, el a continuat să distrugă chiar şi planeta pe care locuieşte. Oamenii vor trebui să înţeleagă că a venit timpul ca şcoala suferinţei să îşi închidă porţile, următoarea etapă evolutivă fiind şcoala învăţăturilor înalte, a înţelepciunii şi a iubirii.  








Niciun comentariu:

Un produs Blogger.