Horoscop 2011 – Berbec



In linii mari as putea sa impart anul 2011 pentru Berbeci in trei perioade importante: 1 ianuarie – inceputul lunii mai; mai – 15 noiembrie 2011; 15 noiembrie – 31 decembrie 2011.

Munca, intuitia si capacitatea de a reactiona exact cand trebuie, vor fi factorii de progres pentru voi in 2011. Pana pe 2 mai 2011 nu sunt excluse situatiile complicate si piedicile in finalizarea unor proiecte personale dar  cu mult noroc si protectie divina veti trece peste ele . Perioada cuprinsa intre 2 mai – 15 noiembrie va fi una dintre cele mai bune ale anului 2011 si multe dintre dorintele voastre secrete se vor implini. Deasemenea, tot in aceasta perioada se intrevad  bucurii mari din partea copiilor . Increderea in voi se ridica la cote foarte mari si pe masura acestei increderi vor fi si castigurile , in special perioada 8 ian – 24 martie 2011.

Din punct de vedere afectiv, din noiembrie pana spre sfarsitul anului 2011, exista  posibilitatea aparitiei unor nori pe cerul relatiei voastre. Acordati atentie vorbelor spuse la manie si mai ales fiti prudenti si nu cedati ispitelor din afara caminului. Atentie si la sanatate , mai ales in perioada mai – 15 noiembrie 2011, pentru cei ce stiu ca sufera de anumite boli cronice dar acordati atentie si la semnele transmise de organismul vostru, in particular, boli ale sangelui  ( 3 mai – 12 iunie).

Sa nu uit! Incercati sa va stapaniti impulsul de a face cheltuieli fara masura si de a risipi ceea ce  reusiti sa adunati in acest an . Profitati de 2011 si asigurati-va  pentru orice fel de vremuri…


- va urma- 






Niciun comentariu:

Un produs Blogger.