Horoscop 2011 – Fecioara





Pentru Fecioare , 2011 va fi per ansamblu un an bun. Vor iesi cu brio din cele cateva provocari in plan personal ce vor veni  din diferite domenii de activitate datorita muncii asidue si consecventei. Interiorizatele Fecioare vor avea sansa mai multor oportunitati pe tot parcursul acestui an si vor culege faima si succes din parteneriate si asocieri.
Sansa va fi de partea lor , in special dupa 7 mai 2011 cand veniturile acestor nativi  vor creste brusc. Totusi  in ciuda acestor realizari sau poate tocmai din vina lor, vor cunoaste perioade contradictorii:  perceputi din exterior ca persoane pline de succes si noroc  ei vor simti incercati si lipsiti de sansa.

Anumite decizii gresite in achizitionarea unor bunuri imobiliare pot fi luate in primele patru luni ale anului si este recomandat Fecioarelor multa prudenta!

Incepand cu luna mai , Fecioarele se vor simti atrase de studii si lecturi spirituale si si-ar putea dori aprofundarea acestora prin diferite cursuri .

In plan afectiv, Fecioarele se vor implica mult mai serios in relatia existenta, iar cei necasatoriti vor dori, chiar oficializarea acesteia. In ciuda acestei tendinte, nu vor lipsi dezamagirile si tensiunile in plan sentimental si este bine ca luarea unor decizii majore sa astepte pana spre sfarsitul lunii iunie 2011. Surprize placute in plan afectiv vor avea in  lunile martie, iunie, septembrie si decembrie 2011.

N.B. In ciuda obstacolelor, Fecioarele isi vor intalni anul acesta adevarata chemare. 2011 fiind un an karmic pentru toata lumea , este bine ca Fecioarele sa stie ca in plan profesional vor cunoaste schimbari ce le va revela menirea pentru care au venit pe acest pamant.

- va urma -






Niciun comentariu:

Un produs Blogger.