Horoscop 2011 – Gemeni



Pentru voi, 2011 va fi un an pe care cu siguranta il veti tine minte! Multe din eforturile de pana acum se vad recompensate in acest an si o parte din sperantele tinute la mare taina  vor fi implinite. Profesia, finantele si statutul social vor creste ca un Fat-Frumos din poveste dar si munca si efortul vor fi pe masura. Daca pana pe 7 mai 2011 nu veti simti rasplata muncii asidue depuse de voi, asteptati-va ca dupa 8 mai 2011 castigurile sa sara in aer. Relatiile vor ramane o prioritate pentru agenda voastra in aceasta perioada ( ianuarie –inc. lunii mai 2011) chiar daca anumite legaturi din trecut ar putea sa inceapa a va crea probleme.

Dupa 2 mai 2011, bucurii neasteptate venite din surse diferite. Veti descoperi cum doar in cateva saptamani stressul si nelinistea de pana acum vor  disparea si realizarile mult-asteptate vor veni catre voi in mai toate domeniile de viata. Tot acum, viata voastra sociala va fi mult mai activa in timp ce in plan profesional va trebui sa faceti fata unor noi provocari. Nu sunt excluse noi oferte venite pe partea carierei.

Veniturile desi mult mai ridicate vor cunoaste o oarece inconstanta, iar relatiile cu cei mai in varsta si rudele se vor derula cu greutate pana pe 31 august 2011. Sfarsitul anului va veni pentru voi cu liniste, stabilitate si o oarecare stabilitate pe plan relational.

De evitat discutiile si comportamentul inconsecvent cu familia , precum si problemele derivate din propietati intre 31 martie-23 aprilie, 3 august-26 august si 25 nov- 13 dec 2011.

- va urma -








Niciun comentariu:

Un produs Blogger.