Horoscop 2011 – Rac


2011 este anul in care Racii vor fi mult mai ocupati ca pana acum, cedand tentatiei permanente  de a-si extinde activitatea in noi domenii. Norocul va fi de partea lor pana pe 7 mai 2011 iar calatoriile lungi vor fi bine aspectate favorizand castigurile si realizarile .  Apoi, pana in noiembrie 2011 , timpul liber pentru Raci va fi un fel de  “rara avis “ fiind , dealtfel , si motivul principal de dizarmonie si disconfort in relatiile cu cei apropiati.

Pentru Racii singuri, aparitia unei noi persoane in plan afectiv este extrem de bine aspectata , in special pana in luna mai 2011. Dupa aceasta data , mai multa precautie in plan sentimental pentru a evita dezamagirile. Tot de  domeniul relatiilor, dar de aceasta data discutand despre prietenie, mare atentie ca nu cumva prin vorbe nepotrivite, zvonuri sau barfe sa  rupeti prietenii de durata. Incercati sa clarificati totul inainte de a lua decizii in aceasta privinta.

Din mai 2011 alungati-va pesimismul , capul sus si incredere in tot ceea ce faceti. Pot aparea noi proiecte si schimbari familiale ce va vor solicita mai mult dar dincolo de presiune si obstacole, multe lucruri pozitive se vor intampla pentru voi.

- va urma -






Niciun comentariu:

Un produs Blogger.