Horoscop 2011 – Scorpion



Un an chiar interesant pentru Scorpioni, care vor gasi acum sprijin si sustinere in  proiectele ce vor fi demarate anul acesta.  Oportunitatile vor curge pentru ei doar daca vor fi suficient de flexibili si nu vor ceda reactiilor temperamentale . Pana la inceputul lunii mai creativitatea Scorpionilor va fi extrem de ridicata , ideilor lor fiind bine primite de cei din jur , lucru ce le va aduce un plus de popularitate si notorietate .

Cei care-si doresc de mai mult timp un copil, perioada februarie – noiembrie 2011, va fi una extrem de benefica pentru implinirea acestei dorinte.

Pentru cei implicati in afaceri, de evitat concurenta neloiala si incapatanarea daca nu doresc sa-si creasca numarul dusmanilor. Tot ce incepe acum isi va gasi rasplata in urmatorii 2-4 ani.

Realizari speciale si vesti bune in  perioada 8 ianuarie-15 februarie, 3 mai – 13 iunie si toata perioada de dupa 30 octombrie 2011. Posibile cheltuieli neprevazute si incurcaturi banesti pentru perioada 31 martie- 23 aprilie si 3 august-26 august 2011. Probleme cu sanatatea sau risc de ranire in perioada 25 iulie-9 septembrie 2011.

- va urma -

Niciun comentariu:

Un produs Blogger.