Horoscop 2011 – Taur



Taurii vor avea in  2011 un an de pregatire si experimentare a multor intamplari deosebite care-i vor face sa intrezareasca intr-o oarecare masura, intorsatura extraordinara ce va avea loc in viata lor , incepand cu sfarsitul acestui an, 2012 si 2013. Eforturile si planurile acestora vor cunoaste un boom spectaculos si vor dobandi recunoastere in cariera si statutul social.  Multiple surse de castig pentru cei ce profeseaza intr-un domeniu creativ pana pe 7 mai 2011.

Dupa aceasta data, multi Tauri vor investi sau vor cheltui sume substantiale pentru achizitii deosebit de importante pentru ei ( propietati sau achitarea unor datorii bancare). Vestea buna este ca toate aceste achizitii vor fi deosebit de benefice .  In perioada mai – noiembrie 2011, Taurii vor calatori mult, toate aceste drumuri aducand schimbari in  structura lor spirituala . Pot aparea noi parteneriate dar si relatii noi si este bine ca orice decizie luata sa fie bine cantarita. De ce nu, poate consultarea unei persoane calificate , mai ales in plan profesional, nu ar trebui neglijata.

Problemele banesti, familia si discutiile ar trebui controlate cu multa atentie intre 31 martie – 23 aprilie, 3 august – 26 august si 25 noiembrie – 13 decembrie 2011.

In plan afectiv, 2011 aduce in viata celor singuri un (o) nou (a) partener(a) , persoana cunoscuta anterior dar care apare acum in viata Taurilor sub o alta lumina. Perioada cea mai probabila pentru acest eveniment va fi mai – 15 noiembrie 2011. Nu va lasati purtat de val , nu sariti peste etape si faceti fiecare pas la timpul lui. Pentru cei casatoriti , tentatii extraconjugale. Nu va grabiti sa luati hotarari decisive … S-ar putea ca aceasta etapa sa treaca mult mai repede decat credeti…

- va urma -







Niciun comentariu:

Un produs Blogger.