Horoscop 2011 – Varsator



Cateva obstacole intalnite pe parcursul anului 2011, nu-i vor impiedica pe Varsatori sa-si atinga obiectivele propuse pentru acest an. O perioada benefica pentru ei va fi pana in mai, cand din punct de vedere financiar si al relatiilor cu cei din jur, vor avea satisfactia de a le merge totul din plin.

Dupa 8 mai 2011, Varsatorii au nevoie de mare prudenta in luarea deciziilor in ceea ce priveste acceptarea unor responsabilitati mai mari decat cele prezente. Daca nu vor cantari totul corect, ar putea sfarsi pierzand chiar si ceea ce au acum. Vor intalni oportunitati noi in plan profesional si isi vor reintalni prieteni vechi.

Din punct de vedere sentimental , pana in aprilie 2011 niciun nor nu se arata pe cerul relatiei Varsatorilor, desi ii incearca o oarecare doza de sceptimism. Lunile aprilie, iulie si octombrie le vor aduce  evenimente pozitive in acest domeniu de viata.

Finantele Varsatorilor vor cunoaste pana in luna mai un aflux constant, si e bine ca nativii acestei zodii sa-si dramuiasca resursele, deoarece pentru perioada mai – noiembrie 2011 , castagurile vor fi mai mici decat asteptarile si deplasarile frecvente le vor dezechilibra bugetul.

Dupa 16 noiembrie 2011, cariera Varsatorilor va cunoaste un nou avant si vor fi beneficiarii unor oportunitati deosebite in plan profesional. Norocul va fi de partea lor si  Varsatorii trebuie sa stie sa profite din plin de aceasta perioada.

- va urma -






Niciun comentariu:

Un produs Blogger.