Horoscopul mayas



Kumk’u ( 1 iulie – 20 iulie)

Semnificatie: Itzamnas- zeul plantelor si al ploii, cei 2 Conducatori, Intunericul, Crocodil
Interpretare : nativii acestui semn vor avea mereu intelepciunea de a vedea foarte clar binele si raul , lumina si intunericul . Sunt niste supravietuitori, caracterizati prin  rabdare si punctualitate. Deosebit de longevivi, nu iubesc schimbarea , dar , chiar daca aceasta va veni, vor trece cu usurinta peste toate inconvenientele. Talismanul acestor nativi  este crocodilul.

Wayeb ( 21 iulie – 25 iulie)

Semnificatie: Zilele uitate, Zeita Pamantului
Interpretare : Acest semn zodiacal este unul mai special deoarece , fata de celelate zodii care au fiecare cate 20 zile, acesta nu are decat 5 zile. In timpul zilelor Wayeb , vechii mayasi au vazut cum echilibrul planetei era afectat si spiritele mortilor umblau pe Pamant. Cei nascuti in acest semn, nu sunt lipsiti de noroc , asa cum pare la prima vedere.
Ei sunt nascuti cu puteri extra-senzoriale, ce pot oricand trece dintr-un stadiu latent intr-unul active.

Pop ( 26 iulie – 14 august)

Semnificatie: Conducator, Pamantul reavan, jaguar
Interpretare: in mitologia maya , atat Conducatorul cat si jaguarul erau simboluri ale puterii. Nativii acestei zodii au calitatea naturala de a-i indruma pe cei din jur. Fiind un semn de pamant, toti cei nascuti in acest semn isi pot amplifica puterile printr-o legatura stransa cu Mama Pamant.

Wo ( 15 august – 3 septembrie)

Semnificatie: Cerul negru, jaguarul negru, noaptea, broasca
Interpretare: Acesti nativi au foarte multe lucruri in comun cu cei nascuti in zodiile Che’n si Sac. Ca si nativii Che’n , isi pot regasi fortele dupa asfintitul si inainte de primele raze ale soarelui iar cu cei din semnul Sac, impart acelasi talisman: broasca. Vor fi atrasi de misterele vietii si intelepciunea veche uitata. Aceasta viata ii va imbogati spiritual si vor trece cu usurinta de la un nivel de constiinta la altul.

Zip ( 4 septembrie – 23 septembrie)

Semnificatie: Cerul rosu, furtuna rosie, cerbul rosu
Interpretare : cei nascuti in acest semn sunt influentati de elementele aer si foc si imprumuta multe din caracteristicile acestora. Rosul este culoarea lor norocoasa iar majestuosul cerb “ regele padurilor”este simbolul maretiei si nobletii acestor nativi.

Zotz ( 24 septembrie – 13 octombrie)

Semnificatie: Inceput de iarna, Peste, muschi de padure, liliac
Interpretare :  cei nascuti in acest semn au 2 talismane: liliacul si pestele iar elementul lor este aerul si apa.  De la liliac ( recunoscut ca un animal extrem de sensibil) primesc intuitie, sensibilitate si abilitatea de a vedea dincolo de aparente iar pestele le va aduce perceptii extrasenzoriale pe care majoritatea oamenilor nu le au.

Tzec ( 14 octombrie – 2 noiembrie )

Semnificatie : Cerul si Pamantul
Interpretare : cele doua elemente caracteristice acestei zodii sunt pamantul si aerul. Vor fi fascinati de nemarginirea cerului si vor fi interesati de tot ce tine de aceste elemente. Aerul care caracterizeaza printre altele si energiile mentale, le va darui o perspicacitate iesita din comun, fapt care ii va ajuta sa gaseasca cele mai bune si eficiente solutii . Folositi acest dar nu numai pentru voi, dar si pentru a-i ajuta pe cei din jur.

Xul ( 3 noiembrie – 22 noiembrie)

Semnificatie : zeul caine, ziua pasare , apusul soarelui
Interpretare : pentru civilizatia mayasa, cainele a fost un animal foarte important. Se credea ca acesta ii ghida pe cei decedati catre urmatoarea viata atunci cand o paraseau pe aceasta. Caracteristicile acestor persoane vor fi loialitatea, curajul , credinta si angajamentul. Au darul natural de a-i  face pe cei din jur sa se simta lipsiti de teama in fata necunoscutului

Yaxk’in ( 23 noiembrie – 12 decembrie)

Semnificatie : Zeul Soare, Norii cei Rosii, Soarele Nou, culoarea verde
Interpretare : cei nascuti in acest semn sunt patronati de zeul mayas al Soarelui ,  Ah Kin. Ah Kin ofera protectie impotriva intunericului, secetei si bolilor dar este si aducator de indoiala si nehotarare. Nativii acestei zodii au calitati naturale de vindecatori dar vor fi deasemenea ,  indecisi si plini de indoieli .  Invatati sa aveti incredere nu numai in deciziile proprii, dar si in deciziile celor din jur.

Mol ( 13 decembrie – 1 ianuarie)

Semnificatie : Cerul innourat , Apa, Recolta
Interpretare :  nativii nascuti in semnul zodiacal Mol sunt asociati cu elementul apa . Se spune ca acestia pot aduce ploaia, si, este bine sa stie ca vor fi influentati de toate schimbarile  meteorologice. Vor fi atrasi de necunoscut si  mistere , au calitati  de conducatori ,  in special de conducatori spirituali.  








Niciun comentariu:

Un produs Blogger.