Interpretarea esoterica a astrogramei



Evolutia sufletului, de la desprinderea lui din lacasul sufletelor, nu se poate desavarsi decat prin reincarnari succesive pe calea legii actiunii si reactiunii. Existenta, pana si a celor mai de rand oameni, este determinata de un plan unitar, oricat de ascunsa ar fi actiunea acestuia. Sufletul trebuie sa elimine orice imperfectiune provenita dintr-o fapta urata sau dintr-un gand josnic. Prin suferinta pe care si-o alege in viata viitoare va gasi compensatia care il dezleaga, pentru ca numai asa va merge constient catre dumnezeire. Fara aceasta cheie a reintruparii, viata nu ar fi decat o drama stranie, salbatica si de neinteles. Destinul omenesc nu este altceva decat o frantura din taina intregului.

“Sa le arate, si sa ne spuna ce are sa se intample; care sunt proorociile pe care le-ai facut vreodata? Spuneti, ca sa luam seama la ele, si sa le vedem împlinirea; sau, vestiti-ne viitorul.”(Isaia cap.41 ver.22).
“Spuneti-ne ce se va intampla mai tarziu, ca sa stim ca sunteti dumnezei, faceti macar ceva bun sau rau, ca sa vedem si sa privim cu totii.”(Isaia cap.41 ver. 23).
De fapt, traducerea corecta dupa textul original ebraic (haghidu haotiot leahor) este: "spuneti si literele pe de-a-ndaratelea" cu aluzie la alfabetul ceresc (zodiac si Constelatii).

Iata ca o interpretare esoterica a unei astrograme, se face prin rotirea acesteia cu 180 de grade, casa a VII-a devenind casa intai. Astfel vom putea judeca aceasta existenta prin prisma unei vieti trecute care explica karma dureroasa a actualei vieti.

Cand te uiti pe astrograma ta si  interpretezi casa a I-a ca fiind casa a VII-a, casa a II-a ca fiind casa a VIII-a, casa a III-a ca fiind casa a IV-a, ...etc) ,  vei afla informatii despre ceea ce ai facut bun sau rau in viata precedenta, si care este bagajul karmic cu care ai venit in aceasta viata. Intelegand unde ai gresit in viata trecuta, ai posibilitatea sa corectezi in viata actuala. De exemplu, daca vei constata ca in viata trecuta ai fost o persoana egoista si foarta atasata de valorile materiale, in acesta viata va trebui sa devii altruista si sa detasata de valorile materiale.

scopul e ....? Gasirea sensului interior,profund...





Niciun comentariu:

Un produs Blogger.