Iritare, intoleranta , miscari sociale – Marte in Varsator 16ian – 22 feb 2011



Marte tranziteaza zodia Varsatorului incepand din 16 ianuarie  pana pe 22 februarie 2011. Trebuie amintit  ca acest tranzit al lui Marte va arata cum reactionam la furia sau violenta celorlalti si cum vor reactiona acestia influentati de acest exces de energie. Marte in Varsator va fi cumplit de incapatanat! De multe ori contrar gandurilor si dorintei oamenilor, acestia vor reactiona exact invers  cand vor fi provocati sau suparati.

Este bine pentru noi toti, ca atunci cand simtim ca persoana sau persoanele cu care vom intra in contact este ( politicos spus ) “necooperanta”, sa abandonam orice tip de discutie. Un simplu cuvant aruncat intr-o doara,  ar putea fi bulgarele de zapada  care porneste avalansa.

Semnul Varsatorului gaseste  o mare placere  in lucrurile atipice , controversate si speciale . Astfel, cu Marte in tranzit prin acest semn, toti vom fi mai mult sau mai putin influentati  sa luam decizii radicale intr-un domeniu sau altul. Multi se vor trezi partizani infocati pentru o idee, grup sau credinte.

In 20-21 februarie 2011, Marte va face conjunctie cu Neptun si va marca un moment in care oamenii vor simti nevoia sa lupte pentru idealurile lor. Aceasta conjunctie va fi scanteia de langa butoiul cu pulbere . Puterea de reactie a oamenilor va fi extrem de rapida, vor deveni  mai intoleranti si vor actiona surprinzator fata de reprezentantii oricarui fel de autoritate.  




Niciun comentariu:

Un produs Blogger.