Ascensiunea in Masa , a sasea Dispensa Divina




Cand a fost introdusa Spirala Ascensiunii, cerintele erau foarte stricte. Un suflet trebuia sa aiba aproape toata karma echilibrata, toate fragmentele reasamblate si sa fie capabil sa strapunga valul de amnezie inerent in lumile dense, fizice. S-a dovedit ca este destul de dificil pentru un suflet sa indeplineasca cerintele de mai sus. Pana sa fie generata Dispensa Divina referitoare la Ascensiunea in Masa ( in anul 1950 , in termeni pamantesti), numai aproximativ 300 de suflete reusisera sa iasa din Roata Reincarnarii, intrand in Spirala Ascensiunii.

Aceste 300 de suflete au fost "produsul" a aproape 10 milioane de ani de cand oamenii locuiesc Pamantul (in aceasta densitate fizica). Multe din sufletele umane ajunsesera la un nivel inalt de constienta/constiinta doar ca sa aibe corpurile distruse atunci cand civilizatiile majore au sfarsit (datorita calamnitatilor cauzate de ciclurile Pamantesti - precesiile, razboi, interventii ale unor civilizatii extraterestre neprietenoase, sau alte evenimente cosmice).

Cea de a sasea Dispensa este in esenta o "derogare" (in termeni Pamantesti) a lui Dumnezeu care specifica faptul ca nu este necesar ca sufletele sa isi echilibreze toata karma si sa isi re-asambleze toate fragmentele pentru a primi permisiunea sa intre in Ascensiune spre urmatorul nivel de vibratie. Ascensiunea in Masa rezultata din aceasta Dispensa este programata sa se desfasoare in valuri  incepand in jurul anului 2012 si sfarsindu-se in jurul anului 2030. Valurile de ascensiune mentionate mai sus (contingentele) sunt cele principale ( cu multi participanti) , declansate de evenimente cosmice.

Vor fi insa si suflete individuale care vor ascensiona si intre contingentele principale de ascensiune. Nu insa in numar asa mare ca in contingentele specificate. Cat despre contingente, sunt in numar de 3, iar anii respectivi sunt 2012, 2017 si 2030. Va puteti intreba de unde acesti ani ? Poate 2012 va mai spune ceva (si vom detalia in mesajele urmatoare)...

In anii 2017 si 2030 vor avea loc evenimente cosmice de anvergura ce vor fi declansatoare pentru contingente de ascensiune prin efectele pe care le vor avea asupra campului electro-magnetic terestru. Aceste efecte electromagnetice vor declansa la randul lor mutatii ( salturi evolutive uriase) in ADN-ul uman, valabil si pentru anumite forme de viata non -umane. Cand sufletele trec prin Ascensiunea fizica, ele intra in nivelul de 5 de densitate (frecventa) al constiintei. Pamantul va exista (dupa salt) in principal in cea de a 4-a densitate, majoritatea sufletelor ce vor supravietui in corp fizic pe Pamant ( in jur de un sfert din populatia actuala, depinzand de liberul arbitru) vor fi si ele in cea de a 4-a densitate. (aici specific faptul ca Pamantul exista in mai multe dimensiuni de existenta/densitati de constiinta, dar cea de a 4-a va fi dominanta).

Pana in anul 2030, conform previziunilor venite de la Sferele de Lumina (suflete ce au atins nivelul de Dumnezeu Cretor in cea de a 12-a dimensiune), intre 15 si 30 milioane de suflete vor trece prin procesul Ascensiunii Fizice ( isi vor lua corpul fizic in dimensiunea a 5-a). Variatia numarului este data de posibilitati si probabilitati inerente liberului arbitru individual la nivelul sufletului ( altfel spus, unele suflete pot face alegeri care sa le intarzie ascensiunea pentru un alt ciclu cosmic...).

Pe masura ce Pamantul intra in emanatiile energetice de frecventa foarte inalta ale Saltului Galactic ( intre anii 2015-2035 asa cum se va detalia in mesajele urmatoare), planeta si formele de viata ce o vor insoti se vor muta in cea de a 4-a densitate, cu exceptia celor ce vor trece prin Spirala Ascensiunii ( ascensiunea fizica, impreuna cu corpul), care vor ajunge in cea de a 5-a densitate. Sufletele care nu vor reusi sa faca saltul de la a 3-a la a 4-a densitate ( se pare ca trei sferturi din populatia actuala) vor parasi Pamantul (prin moarte fizica) si se vor reincarna pe alte planete mai potrivite cu nivelul lor evolutiv (acel transfer de care am discutat la Dispensa a doua).


Sursa: http://iluziarealitatii



Niciun comentariu:

Un produs Blogger.