Despre viitorul omenirii - interviu Aryana Havah acordat Institutului Hermetic




Raul Petrisor: Cine este Aryana Havah ?
Aryana Havah: De profesie sunt psiholog dar, am facut si o gramada de cursuri, cu ghilimelele de rigoare, din domeniul paranormalului si ezoterismului.

RP: Cum ati ajuns sa va intereseze acest domeniu si mai exact de ce sau cum ati inceput sa scrieti carti?
Aryana Havah: Aveam o gramada de prieteni care veneau la consiliere psihologica dar incepeau sa ma intrebe de chakre, de biocampuri, de … nu stiu ce si pierdeam ore in sir discutand, explicand despre lucruri energetice si subtile in acest fel am ajuns sa gandesc serios sa scriu o carte care sa cuprinda ca si poveste cam tot ce le-as povesti eu verbal. Asa a luat nastere prima carte "Cristofor - Magul din Carpati".

RP: Dar cum ati ajuns sa scrieti despre Inuaki ?
Aryana Havah: inainte de a avea eu cartea, "Cristofor - Magul din Carpati", gata o prietena de-a mea m-a rugat sa-i tin loc la cabinet deoarece pleca in concediu in strainatate si urma sa stea o luna de zile dar nu vroia sa intrerupa sedintele cu pacientii pe care ii avea. Asa s-a intamplat de a ajuns copilul minune David la consiliere cu mine. Am inceput sa fac consiliere cu copilul de asa natura incat in mod normal ar fi trebuit inca o luna de zile pentru ca si prietena mea sa poata sa vorbeasca cu el, dar ea culmea cu trei zile inainte de reveni si-a fracturat piciorul si a trebuit sa mai stea in concediu. A revenit exact cu trei zile dupa ce am terminat eu sedintele cu David.

Nu aveam in intentie sa scriu Inuaki, dar dupa ce am terminat Cristofor am ajuns cu materialul la editura Orfeu care l-a tehnoredactat l-a pus in pagina. In timp ce lucram cu ei la Coperta am inceput sa le povestesc de David si ce mi s-a intamplat. si Casandra a insistat foarte foarte tare sa-i dau si ei materialul cu David daca pot sa-l pun cat de cat sa stie si ea despre ce e vorba. Am inceput sa transcriu din notite si sa-l pun in ordine. Astfel s-a nascut Inuaki reptilianul din mine. David imi spusese la sedinte ca eu trebuie sa scriu o carte si ...

E distractiv pentru ca aceasta se suprapune peste o intamplare pe care am trait-o eu acum 20,21 de ani. Deci am fost in Germania la un balci in Frankfurt. Intr-un cort tipa care era unguroaica , Clara,  ghicea viitorul. Am intrat acolo sa vad ce si cum. A zis multe bazaconii care nu s-au adeverit dar primul lucru cand mi-a luat mana a fost : " tu o sa fii un scriitor celebru". Fiind in Germania nu aveam nici un gand sa scriu si am zis "a bine, ok nici o problema" zice: " tu o sa scrii carti si o sa vorbesti de lucruri noi pe Terra". Incepand sa scriu mi-am adus aminte de lucrurile care mi le-a povestit atunci.

RP: Cine este David ? Lumea se intreaba daca el exista cu adevarat ?
Aryana Havah: David este un copil foarte aparte. Mama lui l-a adus pentru ca este ultra religioasa si credea ca este posedat pana cand el a crescut suficient de mult adica pe la vreo 5 ani si a inceput sa inteleaga ca ceea ce spune afecteaza pe cei din jur si atunci si-a creat un blocaj pentru a nu isi mai expune trairile. Devenind pe aceasta cale foarte introvertit, mama a incercat sa caute solutii, astfel a ajuns la mine. Distractiv este ca toata lumea spune ca David nu exista si ca Cristofor exista insa realitatea este invers. Cristofor este o fictiune si David exista realitatea fizica.

RP: Credeti in ceea ce v-a comunicat David ?
Aryana Havah: Foarte interesant este faptul ca eu din ce mi-a spus David nu am crezut decat vreo 30-40% . Dar am notat si intre timp am inceput sa verific, desi nu exista acest tip de informatii pe internet . Intre timp s-au facut descoperiri stiintifice care confirma cele comunicate de David.

RP: Chiar asta vroiam sa va intreb : cum v-a schimbat viata si modul de gandire acest episod?
Aryana Havah: Ca sa-ti spun cinstit de cand am inceput sa intru pe domeniul paranormalului am saracit . Deci daca inainte la mine veneau banii cu toptanul acum vin cu picatura. In schimb am inceput sa interactionez cu oameni deosebiti care in timp mi-au devenit prieteni . Pot sa afirm cu toata taria ca sunt si multi spirituali care bat campii in domeniul paranormalului dar slava domnului ca persoanele cu care interactionez nu sunt din aceasta categorie.

RP: Probabil ati facut si o selectie...
Aryana Havah: Selectia au facut-o si cei din jurul meu si cei din Orfeu, Angela Socolean. Ei fiind de mai demult in domeniu si cu experienta. Nu pot sa spun ca personal m-am schimbat. Sunt si datorita profesiei si a lumii cu care am interactionat o fire nu stiu daca neaparat pragmatica, foarte rationala. Eu ca sa cred un lucru trebuie sa mi se dea un argument. Am si eu anumite trairi si anumite experiente de ordin meditativ sau comunicari dar intotdeauna le filtrez pentru ca puntea intre schizofrenie si paranormal este atat de mica incat nu stii de ce parte te situezi si daca minim o persoana imi confirma ceea ce simt, vad sau primesc, acest lucru inseamna ca  nu traiesc intr-o lume doar a  mea.

RP: In urma celor cercetate si descoperite mai credeti ca noi oamenii ne crem viitorul?
Aryana Havah: Interesant este faptul ca din 1920 exista o asa numita agenda (putem sa-i zicem reptiliana sau nu). Dar este o agenda a desfasurarii evenimentelor care s-au intamplat intotdeauna cu plus sau minus un interval de timp usor decalat. Primul razboi mondial, al doilea razboi mondial, bombardamentul alimentar la care suntem supusi, bombardamentul chimic. Deci toate se intampla si sunt prestabilite. Acum nu stiu daca putem sa spunem sau este valabila afirmatia ca viitorul ni-l facem singuri. Poate viitorul nostru la nivel individual da, dar din cate observ la nivel planetar , viitorul este cumva prestabilit sau exista si varianta in care daca noi ne vom trezi la nivel de masa putem schimba si viitorul la nivel planetar.

RP: Va referiti la evenimentele comunicate de  NASA in legatura cu exploziile solare ?
Aryana Havah: Din punctul meu de vedere NASA a pus la cale o mare manipulare. Este ceea ce simt eu si am primit confirmari. Ei au vrut sa vada cum reactionam noi de fapt la nivel de omenire, stiind ca urmeaza sa dea un comunicat bomba care de fapt nu a spus absolut nimic! Toata lumea a inceput sa spuna de bombardamente solare, furtuna solara. Ei nu au spus nimic dar au facut un fel de test la nivel de masa. Din cate stiu NASA in 1985 a dat un comunicat, unul singur, in care au spus ca au descoperit o planeta care are o miscare eliptica egal planeta Nubiru. in traducere la un anumit moment se va apropia de Terra si exista posibilitatea sa interactioneze cu campul magnetic al Terrei si al diverselor planete inclusiv Soarele. Informatia nu s-a mai repetat si de atunci planeta nu mai exista. Ca si cum nimic n-a fost si n-a existat.

Pe de alta parte astronomul suedez independent Z. Sitchin a descoperit planeta Nibiru,  si in timp ce se ducea sa prezinte materialul la o  televiziune a avut brusc un accident de masina... Din datele pe care le detin, acea planeta exista, are intr-adevar o miscare eliptica si intra din cand in cand in sistemul nostru solar. Important de stiut este ca nu intrarea in sistemul solar perturba campul electromagnetic ci iesirea. In acest moment se intampla diverse fenomene inclusiv cel de  schimbare a polilor magnetici. Ce mi s-a spus mie si asta este chiar o informatie in premiera, in momentul in care in dreptul Soarelui in timpul zilei vom vedea o alta planeta mult mai mica, stralucitoare, la o distanta oarecare de Soare, avem 7,3 saptamani pana se schimba polii magnetici.

RP: Deci evident ca ne indreptam spre anumite schimbari. Sunt cele apocaliptice, din 2012, despre care se vorbeste?
Aryana Havah: Din datele pe care le detin aceste schimbari vor fi mult inainte de 2012. Se pare ca ele deja au inceput. Campul magnetic al Terrei  slabeste in anumite zone. Exista mai multe puncte sa le zic asa ,  pe care le putem numi Polul Nord . Exista in dreptul Polului Sud o anomalie geomagnetica de marimea Antarcticii. Cred ca cei ce ne conduc stiu ca se vor schimba Polii Magnetici. Ei spun sau ma rog din simularile pe care le-au facut pe calculator ca in momentul in care se vor schimba polii magnetici apa va navali catre uscat.

Unii zic ca va fi la 800 m inaltime altii 200 m. Romania din punctul de vedere al asezarii geografice are o pozitie geniala pentru ca este in interiorul continentului si chiar presupunand ca valul va pleca de la 800 m la tarm cu cat inainteaza se va micsora. Unele previziuni spun ca vor exista trei zile de intuneric in sensul in care pamantul isi va opri rotatia si logic ca o parte va sta in Soare si o parte in intuneric, acum depinde de lozul norocos pe care il tragem.
Problema si aici ma leg de previziunile Parintelui Arsenie Boca care a spus ca vom avea trei zile intuneric pe Terra. Eu cred, asta chiar e parerea mea proprie, in momentul in care magnetismul terestru e deficitar vor exploda foarte multi vulcanii simultan. Ducand la ridicarea uni strat de cenusa in atmosfera care automat va ingreuna trecerea razelor solare si pana se aseaza va fi intuneric. Vom vedea.

RP: Cum credeti sau stiti ca acest lucru ii va afecta pe Inuaki, Anunaki sau alte rase?
Aryana Havah: Pe Terra exista foarte multe rase de extraterestri. Unele sunt in directa legatura cu diverse guverne nu de-acum de zeci de ani. Ideea este una foarte simpla. Am scris si am facut referire la acesti Anunaki pentru ca asa mi-a fost transmis mesajul si pentru ca ei sunt cei care ne conduc, cei care au mentinut omenirea in starea asta de letargie de milenii. Exista teorii, subscriu acestui lucru, ca si ei ca si noi sunt impartiti in buni si rai. Exista posibilitatea sa fie, insa nu i-am intalnit pe cei buni inca.

Dar mai am o informatie foarte interesanta si anume ca acesti Anunaki au fost lasati in legea Tatalui sa actioneze pe Terra fiindca datorita lor noi astazi suntem homo sapiens sapiens. Cand au colonizat pamantul ADN-ul lor s-a suprapus peste materialul genetic al fiintelor deja existente pe Terra in acel mod au devenit acei lucratori din care s-au desprins apoi homo sapiens. Interesant este ca acum 25.000 de ani peste ADN-ul lui homo sapiens s-a mai suprapus un alt ADN care a dat homo sapiens sapiens si noi suntem astazi urmasii lor. Fara ei noi nu am fi astazi cea ce suntem. Pe de alta parte scopul pentru care ne-au creat a fost unul pur mercantil si anume sa-i ajutam pe ei, sa fim sclavii lor. Din informatiile pe care le detin nu s-au asteptat ca omenirea sa aiba o curba atat de ascendenta in domeniul gandirii si al realizarilor tehnice, materiale etc.

RP: Deci am putea spune ca suntem urmasii cel rai. Dar interventia lor a fost spre binele nostru. Este posibil ca si alte rase sa fi intervenit in acest experiment ?
Aryana Havah: Se pare ca au intervenit si alte rase, iar acum vin in sprijinul omenirii. Se pare ca s-a pus in vedere acestor Anunaki sa lase omenirea in pace, in sensul ca noi trebuie sa devenim cetateni galactici ca si entitati de sine statatoare cu conducere proprie si fara lucruri ascunse.

RP: Deci asta ne spune de fapt ca omenirea trebuie sa se ridice la alt nivel de acceptare de intelegere ca sa putem fi acceptati.
Aryana Havah: Ca sa putem fi acceptati, DA, si pe de alta parte trebuie sa ne dezvoltam altruismul, gandirea si sa intelegem ca la nivel energetic suntem desprinsi din acelasi loc. Daca noi ne-am putea uni intr-o constiinta universala atunci cred sau sper din tot sufletul ca interesele materiale de gasca pecuniare sau de tot felul ar inceta sa mai existe. Mi-a spus cineva o data ca asta este o aberatie fiindca el personal nu vrea sa-si imparta casa masina si contul din banca cu nimeni.

RP: Nici macar cu sotia?
Aryana Havah: Nici macar cu sotia. inteleg si avea un argument. Zicea, cel  care da cu matura la mine n-a muncit cot la cot cu mine, nu si-a pus casa, gaj ca sa-si faca o fabrica. A stat bine mersi pe locul lui caldut si eu acum de ce sa-i dau ?
RP: Da, cum ne uitam la subiect
Aryana Havah: Omul are dreptate in ceea ce spune. Dar acum intrebarea mea este trebuie sa avem o constiinta universala in care sa poti intelege creatia, sa poti lucra cu energii subtile, sa poti vedea adevarul despre cosmos univers si lume si tot ceea ce ne inconjoara ? Sau vrei sa te rezumi la card-ul din geanta? Pentru ca atunci cand am putea materializa tot ceea ce avem nevoie doar gandindu-ne sau sa creezi un copac intr-o jumatate de ora care sa-ti dea fructe n-ar mai fi asemenea probleme cu carduri si conturi bancare.

RP: Ce alte vesti mai aveti pe care nu le-ati scris pana acum?
Aryana Havah: Am primit informatii, ca anumite persoane, nu din Romania, ci la nivel financiar global respectiv capii finantelor au vandut toate actiunile pe care le detineau si au cumparat aur fizic. Unul a achizitionat 20 tone de aur fizic, nu bond-uri sau actiuni. De ce n-as putea sa spun. Am pe cineva in state care mi-a spus ca lor li s-a dat sarcina de catre firma sa vanda pana la sfarsitul anului toate actiunile care le detin.

Am informatii ca in Austin Texas se fac foraje de mare adancime in toate curtile oamenilor bogati pentru apa . Unor anumite persoane din Congresul American li s-a spus sa-si faca provizii alimentare pentru 6 luni. Ce va insemna? nu stiu. Dar putem s-o punem pe seama nu neaparat unor schimbari la nivel global ci pe seama caderii bursei sau a unei restructurari la nivel economic a monedelor internationale.

Ce stiu sigur este ca saptamana aceasta s-a intalnit Putin si presedintele Chinei si au semnat un acord in care nu vor mai folosi euro si dolar pentru tranzactiile intre ei ci doar vor face troc sau vor folosi monedele lor nationale. Ceea ce este foarte dureros ca asta inseamna caderea dolarului rau de tot, piata petrolului barilul se cota in dolari .

Punerea in aplicare a acestui acord intre China si Rusia care amandoi sunt importatori respectiv/exportatori de materii prime au dat in cap dolarului. Pe de alta parte America a anuntat ca moneda lor nu va cadea ca vor tipari si mai multi bani.

RP: Care de fapt inseamna ca va cadea si mai mult intr-un timp foarte scurt.
Aryana Havah: Ce este foarte interesant in State... S-a interzis ambalarea sarii in cantitate mare. Nu mai poti sa cumperi sarea la un galon sau pachet numai bucati mici de 100, 200 grame. De ce ? Mi-a zis cineva, „foarte destept”, din State. Pentru ca devine foarte scumpa. O sa creasca din ce in ce mai mult ca valoare. Pentru ca este cel mai bun mod de a conserva alimentele.

RP: Evident ca am inceput sa devenim dependenti de societate, de sistemul bancar si toate aceste lucruri ne-ar dezechilibra.
Aryana Havah: Da Raul, dar sa-ti spun un lucru. Eu iubesc apa calda si hartia igienica ca sa ma exprim plastic. Este foarte greu sa traiesti fara, nu e imposibil dar e greu. Gandeste-te daca te tai la un picior si ai o infectie te ajuta usturoiul, e un remediu bun popular, dar nu in caz de septicemie. Adica societatea totusi a ajuns la un anumit nivel a cucerit si  facut anumite cuceriri tehnice si in domeniul medical si trebuie sa le folosim. E foarte dureros sa stii ca ai remediul si sa nu poti sa-l ai, ca nu ai de unde sa-l iei.

RP: Ultima carte care ati scris-o a fost Anunaki vs Inunaki? Sa intelegem ca si ei au meciurile lor, interese diferite … ?
Aryana Havah: Interese diferite datorita faptului ca organizatii ca; Bilderberg, Skull … sunt bucatele sau franturi din baza unei piramide care la varf are 11 forme de viata care doar au invelis umane si care au ca scop conducerea lumii . Mai nou au venit cu o teorie foarte interesanta ca omenirea este necesar sa ajunga la 1 miliard de persoane pentru ca in momentul acela va fi Raiul pe Pamant, deoarece ei vor veni si vor da energie, mancare pe gratis pentru ca aceasta este limita la energia verde, naturala.

Din punctul meu de vedere 1 miliard de persoane este limita de control. Deci ei pot stapani un miliard dar nu pot tine sub control 5 miliarde. Din scrierile antice vechi care s-a intamplat sa le confrunt stiu sigur ca in momentul in care omenirea va atinge 7.2 miliarde la nivel de constiinta se va intampla ceva iar noi vom fi liberi.

Pur si simplu pentru ca masa energetica a omenirii va face ca tot acest balon al lor de manipulare sa explodeze datorita fortei energetice. Pentru ca noi desi poate nu ne consideram ca fiind unul, dar vom fi 7.2 miliarde de suflete cu o anumita structura a constiintei iar ei nu o pot controla. Deci lor de aceasta le este frica. Prefera ca mai bine de 5.5 miliarde de oameni sa moara ca sa ramana 1 miliard “fericiti”. Este in folosul lor.




Niciun comentariu:

Un produs Blogger.