3 zile de intuneric in septembrie 2011?




“Iata ziua Domnului, ea vine apriga, manioasa si intaratata la manie ca sa pustiiasca pamantul si sa starpeasca pe pacatosi de pe el. Luceferii de pe cer si gramezile de stele nu-si vor mai da lumina lor; soarele se va intuneca in rasaritul lui si luna nu va mai straluci.”  (Isaia 13; 9-10)

Viziunea lui Isaia pare fara indoiala legata de un intuneric cat se poate de real desi multi dintre cei care au incercat sa desluseasca profetiile Bibliei sustin ca ar putea fi vorba de un intuneric spiritual …  Cele trei  zile de intuneric vor fi cauzate de schimbarea polilor magnetici sau de intrarea unui corp ceresc in atmosfera Pamantului ? Conform unor calcule , incepand din  26 septembrie 2011 05:22:28 DST (ora de vara) Soarele va fi acoperit de cometa Elenin pentru o perioada de 3 zile… Cometa Elenin, numita asa dupa descoperitorul sau , Leonid Elenin- astronom rus, ar putea fi mult discutata si disputata planeta Nibiru?  

Interesant si intrigant in acelasi timp,  este faptul ca telescopul astronomic public pus la dispozitie de NASA (gen goole earth un proiect free), a fost inchis fara  nici o explicatie.
Mai mult decat atat, site-ul lui Elenin a fost suspendat de firma care il gazduia si  multe filme care prezentau posibila traiectorie a cometei dispar de pe youtube in mod ciudat - removed by authors, desi unii autori sustin ca nu le-au sters.

Toate acestea nu fac decat sa dea apa la moara adeptilor teoriei conspirationiste,  care sustin ca cele 3 zile de intuneric mentionate de multi profeti in Cartea Sfanta sunt aproape… Si ca o coincidenta, sau nu, in cea de-a 3a zi, (28 septembrie 2011 la asfintit) se sarbatoreste Rosh Hashanah – cand se spune ca sunetul Shofar-ului va anunÅ£a intoarcerea lui Isus …






PS: Observ cu parere de rau cum in ultimul timp, acest articol apare pe numeroase bloguri fara a se preciza sursa. Astept rectificarile celor care poate au uitat doar sa mentioneze acest lucru. Multumesc.




Niciun comentariu:

Un produs Blogger.