Horoscop martie 2011



Din aceasta luna,  nivelul de energie va fi din ce in ce mai puternic si in anumite perioade  chiar agresiv.  Dacă in astrograma personala aveÅ£i planete sau unghiuri în grade cardinale, fiti precauti in urmatoarele  intervale :
- 10 martie ( conjunctie  Mercur/ Uranus in Berbec
- 18 -20 martie (conjunctie  Mercur/ Jupiter in  Berbec in opozitie cu Saturn in Balanta)
- 19 martie  Luna Plina

Vom vedea perturbari si blocaje majore pentru grupuri mari de oameni, foarte posibil perturbari aviatice ( amanari , anulari de zboruri pe motive meteorologice precum furtuni de zapada, precipitatii abundente insotite de vanturi puternice sau cum s-a intamplat in aprilie anul trecut, eruptia vulcanului islandez). O perioada in care se vor aduce la lumina noi dezvaluiri, secrete bine ascunse vor fi date publicitatii si nu in ultimul rand , temeri reale pe pieÅ£ele bursiere.

Cea mai incordata perioada va incepe de la jumatatea lui martie si  va dura pana la sfarsitul lui aprilie.  Soare, Marte si Uranus vor activa extrem de puternic steaua fixa Scheat 29* Pesti prin trecerea consecutiva peste acest grad . Vor rezulta astfel,  fenomene meteorologice extreme dar si activarea energiilor telurice.  

28 martie  ar putea reprezenta prabusirea brusca a unui guvern, este un moment violent pe cerul astral al lunii martie si nu ar trebui sa ne mire daca un conducator de stat va fi exilat sau chiar ucis. Cu cat Marte se apropie de Uranus, facand opozitie la Saturn cu atat lumea intreaga va deveni mai agitata si violenta.

- va urma -




Niciun comentariu:

Un produs Blogger.