Horoscop martie 2011


Horoscop martie 2011(3)

Berbec
Din 21 martie , pregatiti-va pentru un an extrem de activ si plin de evenimente. Pentru multi dintre voi, mai ales cei nascuti in zilele 21, 22 si 23 martie , Jupiter care deja va netezeste drumul si cu un Uranus ce abia asteapta sa va deschida noi perspective, noi inceputuri si schimbari de tot felul, putem spune ca… aventura vietii incepe. Pregatiti-va!...Schimbari de look, de imagine sau atitudine ii asteapta pe toti Berbecii, vorbind doar de transformari la nivel fizic... Multi se vor indeparta de vechile relatii, vor cunoaste si vor intra in noi cercuri de persoane, vor fi atrasi de lucruri care pana acum nu le-au trezit nici un interes… Vor atrage situatii si persoane ca un adevarat magnet. Totul intamplandu-se prea repede este bine sa nu se actioneze in graba, aveti rabdare, lasati lucrurile sa evolueze natural. Cei ce vor grabi evenimente sau situatii , vor incepe de la jumatatea lunii martie si toata luna aprilie , sa descopere detalii care pot schimba planurile sau proiectele incepute.

Taur
Din 12 martie, Taurii  vor simti o nevoie imperioasa de a se concentra mai mult asupra fiintei interioare, vor dori sa se retraga din zgomotul si agitatia lumii si vor observa cum se trezeste in ei  dorinta  si interesul pentru spiritualitate. Atat de multe schimbari s-au petrecut in ultimii 7 ani , incat privind inapoi reusiti sa intelegeti linia fina trasa intre lumea exterioara si voi. In iunie si iulie anul trecut , Taurii au simtit pentru putin timp aceasta tendinta, dar a disparut misterios , lasandu-le timp sa termine planuri si proiecte,  sa incheie anumite relatii si sa-si indeplineasca aspiratii, dorinte sau idealuri. Schimbari nu numai interesante , dar si surprinzatoare, va asteapta in urmatorii 7 ani . Faceti-va timp pentru voi, intre 27 martie si 21 aprilie pentru aceasta tranzitie si cantariti bine toate optiunile.

Gemeni
Sigur Gemenii vor fi bucurosi sa afle ca, in sfarsit, Uranus care a facut ca viata lor profesionala sa fie plina de suisuri si coborasuri (incepand din 2003), va deveni in scurt timp istorie si ca in acest domeniu de viata , multe se vor linisti.  Pasi timizi au fost facuti anul trecut , in iunie si iulie , cand in viata lor au aparut persoane noi sau intamplarile petrecute atunci , au schimbat sau chiar deteriorat anumite relatii. Din 12 martie , se vor trezi dintr-o data ca planurile si obiectivele vechi nu-i mai multumesc, ca aspiratiile lor sunt altele si vor privi oamenii si lucrurile din jurul lor intr-o lumina complet diferita. In acelasi timp, persoanele din jurul Gemenilor se vor  schimba intr-un mod surprinzator si va face ca viata lor sa nu mai fie aceeasi. Din 17 martie, Mercur va intra in retrogradare facandu-i pe Gemeni sa intre intr-o etapa noua a vietii lor. Un vartej de emotii si sentimentul acut ca trebuie intervenit urgent in derularea evenimentelor ii vor chinui pana undeva spre sfarsitul lui aprilie, cand spre linistea lor , lucrurile vor intra pe un fagas normal.

- va urma -



Niciun comentariu:

Un produs Blogger.