Horoscop martie 2011


Capricorn
Cu o intreaga pleiada de planete aflate pe nadirul hartii voastre si in special cu un Uranus ce isi face intrarea extrem de hotarat, din 12 martie asteptati-va ca viata voastra de familie, caminul si tot ce are legatura cu parintii sa se rastoarne cu susul in jos. Copii rebeli si razvratiti , parinti capriciosi si imprevizibili, musafiri sau colegi de camera ciudati si excentrici, totul va fi posibil , surprinzator si inedit.  Daca cautati un Sagetator printre cunostinte , va veti face o idee despre ceea ce ar putea sa vi se intample in urmatoarea perioada. Lasati-va dusi de val deoarece, in mijlocul acestui haos veti gasi oportunitati de a va elibera de vechi obiceiuri si rutine, pe care sigur nu vi le-ati imaginat acum niste ani in urma sau chiar acum cateva luni. Sfarsitul lui aprilie este perioada cand puteti pleca hotarat pe un drum nou in ceea ce priveste orice problema legata de inima, suflet, semnaturi sau aprobari.

Varsator
Gata! La revedere perioadei cand banii treceau prin viata voastra cand prea multi , cand deloc. De acum veti aborda acest domeniu al vietii voastre intr-un mod mult mai eficace. Daca sunteti scriitor sau v-ati dorit dintotdeauna sa faceti acest lucru,  purtator de cuvant sau implicat in orice forma de creatie ce are la baza cuvantul( scris sau nu)… acum este momentul vostru. Jupiter care inca din ianuarie va imbogateste stilul de a gandi si comunica, il va avea din 12 martie ca partener pe Uranus, si atunci sa te tii bine , Varsatorule! Totul in jurul vostru va trece de la obisnuit la special si inedit…Altii pot intalni  situatii atat de interesante , incat nu se pot gandi decat la acestea. Subiectul ar putea fi fratele sau sora, vecinii , lucruri ascunse ce au legatura cu parintii sau casa, oricum ceva extrem, extrem de incitant . Altii pot beneficia de sanse surprinzatoare venite prin intermediul tehnologiei ( internet, telefonie mobila, etc.)

Pesti
Cu Uranus plecat din zodia voastra din 12 martie, voi, toti nativii acestui semn veti da uitarii  ultimii 7 ani care v-au schimbat si format o identitate noua intr-un mod atat de autentic. Incepand cu jumatatea acestei luni, toata atentia se va muta catre zona financiara( cum sa castigati, sa economisiti sau sa investiti banii)  si cu Jupiter aflat deja pe casa banilor, veti gasi numeroase sanse de a atrage spre voi nenumarate oportunitati in acest domeniu.Cu Saturn in opozitie care va restrictioneaza sau care cel putin va face mai constient de responsabilitatile voastre acum aveÅ£i posibilitatea de a investi in voi insiva  si in ceea ce are cu adevărat valoare în viaÅ£a.



Niciun comentariu:

Un produs Blogger.