Sa Intelegem Puterea Atingerii Masei Critice




Exista un fenomen care face Omenirea în trezire sa se simta frustrata si neputincioasa în fata provocarilor care apar la acest moment din toate vietile noastre, cautând vindecare. Când ne trezim si începem sa întelegem puterea facultatilor noastre creatoare de gândire si simtire, încercam sa ne controlam modelele de comportament pentru a ne îmbunatati viata. Facem efortul sa gândim pozitiv si ne straduim sa ne concentram atentia pe ceea ce dorim sa manifestam în viata noastra, în loc sa dam putere temerilor noastre si lucrurilor pe care nu vrem sa le cream. Zi de zi vizualizam viata pe care ne-ar placea sa o traim si lucram pentru a ne întari viziunile, folosind gânduri si afirmatii pozitive.

Dar adesea, dupa ceea ce pare a fi un efort vitejesc, continuam sa ne lovim de multe din vechile noastre probleme. Aceasta ne face sa ne pierdem curajul si încrederea în capacitatea noastra de a ne schimba vietile. Atunci simtim ca eforturile noastre sunt futile si de obicei renuntam sa mai încercam sa ne îmbunatatim situatia. Ne abandonam viziunile si revenim la vechile noastre modele de gândire negativa. Zabovim asupra temerilor, problemelor si greutatilor în loc sa dam putere telurilor, sperantelor si visurilor noastre. Ca urmare a acestui regres, lucrurile se înrautatesc si mai mult, iar situatia noastra pare chiar si mai disperata. Daca întelegem Legea Universala care se aplica acestui fenomen anume, vom avea curajul sa perseveram chiar si în conditiile iluziei unui aparent esec.

Totul este format din energie, vibratie si constiinta. Analizând o particica a vastei stiinte a fizicii cuantice, aflam ca atunci când ceva ajunge la masa critica, are loc o transformare de neoprit. De exemplu, atunci când un electron îsi creste vibratia, în momentul în care acesta atinge masa critica, întregul electron este atras în frecventa superioara si nimic nu poate opri acest lucru.

Masa critica înseamna 51 la suta. Atunci când 51 la suta dintr-un electron vibreaza la o frecventa ridicata, restul de 49 la suta este absorbit instantaneu în noua vibratie. Deci, cum afecteaza acest aspect al fizicii cuantice capacitatea noastra de a prelua raspunderea pentru propriile noastre vieti? … Aceleasi legi ale fizicii cuantice se aplica si în stradania noastra de a ne îmbunatati vietile.

Atunci când dam putere unei viziuni sau unei forme gând, în momentul în care 51 la suta din energia, vibratia si constiinta noastra este aliniata cu viziunea, este atinsa masa critica si nimic nu mai poate opri manifestarea acesteia. Problema este ca nu stim niciodata când vom ajunge la acel moment magic al masei critice. Adesea nu exista semne în lumea exterioara si ar putea parea chiar ca ne aflam foarte departe de acel moment de transformare.

Aceasta se întâmpla atunci când de obicei simtim ca eforturile noastre esueaza si renuntam. Uneori am putea fi la distanta de o singura respiratie de atingerea masei critice, dar nu ne dam seama de asta, astfel ca ne descurajam si nu mai lucram pentru a ne atinge telurile. Asa, sfârsim prin a nu ne manifesta niciodata viziunile.

În termeni foarte practici, masa critica înseamna ca atunci când ne straduim sa cream prosperitate în vietile noastre, în momentul în care gândurile, cuvintele, actiunile si sentimentele noastre vibreaza cu 51 la suta constiinta de prosperitate în loc de constiinta de saracie, circumstantele vietii noastre se vor transforma si vom începe sa traim în prosperitate. În momentul în care 51 la suta din energia noastra este aliniata cu respectul de sine si cu iubirea, vom magnetiza relatii pozitive în vietile noastre. În momentul în care 51 la suta din energia noastra este alinata cu pace, armonie si echilibru, vom manifesta aceste Calitati Divine în mod tangibil în experientele noastre de viata.

Cheia succesului nostru este ca trebuie sa mergem mai departe, chiar în situatii adverse. Este vital sa întelegem ca Lumina Divina este mult mai puternica decât orice creatii umane gresite si fragmentate pe care le-am creat în mod nepotrivit. Saracia nu are nici o putere asupra Abundentei nelimitate a lui Dumnezeu. Potentialul nostru Divin este infinit mai puternic decât boala, esecul, relatiile disfunctionale, ura, lacomia, coruptia, razboiul sau oricare alte maladii create de om, care apar pe ecranul vietii.

Atâta vreme cât alegem Lumina si ne consacram energia pentru a da putere numai experientelor pozitive pe care dorim sa le cream în vietile noastre, nu celor negative, pe care nu le dorim, ne vom manifesta viziunile si visurile mai repede decât ne putem imagina.

Este important sa punem din nou lucrurile în lumina corecta si sa acceptam responsabilitatea pentru schimbarea vietilor noastre. Atunci când ne concentram deliberat pe co-crearea Potentialului nostru Divin suprem, eforturile noastre sunt sustinute de Lumina impenetrabila a Sinelor noastre Divine si de întreaga Companie a Cerului. Când atingem masa critica, avem succesul asigurat.

Nu este nevoie sa credem în diversele Legi Universale pentru a exista pe pamânt, dar având în vedere ca TOTI suntem supusi acestor legi, este de bun simt sa încercam sa le acceptam. Nu este nevoie sa credem în Legea Gravitatii, dar daca sarim de pe un acoperis vom cadea pe pamânt.

Nu conteaza daca credem în reîncarnare sau daca întelegem ca avem o acumulare de experiente din alte cadre temporale si dimensiuni, care ne influenteaza vietile prezente; acest lucru se întâmpla oricum. Daca încetam sa ne mai opunem acestui Adevar si doar îl acceptam ca posibilitate, va fi cu siguranta în avantajul nostru. Chiar si daca doar ne spunem, "Si daca e adevarat? Daca chiar pot sa schimb lucrurile în viata mea, acceptând Legea Cercului si lucrând cu acest principiu în loc sa lupt împotriva lui?"

Daca fiecare din noi vom încerca doar aceasta Lege Universala si vom da putere în fiecare zi doar acelor gânduri, cuvinte, actiuni si sentimente pe care dorim sa le manifestam în vietile noastre, vom avea imediat o transformare pozitiva. Atunci când vrem sa facem acest prim pas si facem eforturi reale pentru a ne corecta comportamentul, zagazurile Cerului se deschid sa ne ajute sa ne îndeplinim telurile. Atunci, daca doar continuam pâna atingem masa critica, vom avea parte de o transformare de neoprit si vietile noastre se vor schimba.

Nu uitati, Lumina Divina este ÃŽNTOTDEAUNA ÃŽnvingatoare, si Voi sunteti acea Lumina.

de Patricia Diane Cota-Robles



Sursa: editura_foryou



Niciun comentariu:

Un produs Blogger.