Simptomele Ascensiunii



Procesul de ascensiune al fiecaruia dintre noi are legatura cu felul in care suntem structurati si in care vibram. Cu ajutorul noilor energii vibrationale superioare, experimentam cu totii aceste schimbari in felul si ritmul propriu, in functie de cine suntem , in functie de codificare si planul nostru dinainte de nastere. Energiile noastre vibrationale se vor schimba automat pe masura ce facem loc si intrupam mai multa lumina in interiorul nostru. Pentru cei cu o mare sensibilitate , cu puteri extrasenzoriale si pentru cei deschisi taramurilor superioare, procesul ascensiunii poate reprezenta o provocare mai mare. Fiti constienti de faptul ca  va asteapta o realitate incredibil de frumoasa , pasnica si plina de iubire. Luati aminte ! Nu toate aceste simptome pot fi atribuite procesului de ascensiune. Urmati-va calauzirea interioara si consultati un medic daca este nevoie.

-  Senzatia ca va gasiti intr-o oala cu presiune sau intr-o energie intensa; simtiti tensiune. Tineti minte, va adaptati unei vibratii superioare. Vechile tipare , comportamente si credinte sunt impinse si ele la suprafata. Se intampla foarte multe in interiorul vostru!

- o senzatie de dezorientare; nu stiti unde va aflati; pierderea orientarii in spatiu. Nu va mai gasiti in 3D de acum, intrucat ati trecut sau va aflati in procesul de trecere catre urmatoarele dimensiuni.
- dureri neobisnuite in diferite parti ale corpului. Va purificati si eliberati energia blocata ce vibreaza in 3D in timp ce voi vibrati intr-o dimensiune mai inalta.

- va treziti in timpul noptii intre ora 2 si 4 a.m. Pe masura ce evoluati, va treziti la 5 a.m. Se intampla multe in starea voastra de vis. Nu puteti sta acolo perioade lungi de timp si aveti nevoie de o pauza. Aceasta este , se asemenea, ora de “ curatare si eliberare”.

- pierderea menoriei. Dificultati in gasirea cuvintelor. Exista o mare pierdere de memorie pe termen scurt si numai amintiri vagi despre trecut. Va gasiti in mai multe dimensiuni in anelasi timp si va deplasati inainte si inapoi ca parte a tranzitiei ( experimentati o “decomectare”). De asemenea, trecutul vostru face parte din Vechi, iar Vechiul a disparut pentru totdeauna.
- “a vedea” si”a auzi “ lucruri. Experimentati diferite dimensiuni pe masura ce treceti prin aceasta tranzitie , in functie de cata sensibilitate aveti si de felul in care sunteti structurati.

- o detasare aproape  “extracorporala “. Corpurile noastre sunt ultimele care vin din urma si nu se gasesc in acelasi loc cu restul partilor din noi. Acest fenomen se poate intampla si pentru ca este mecanismul nostru natural de aparare pentru a supravietui atunci cand suntem foarte tensionati sau ne simtim traumatizati si lipsiti de control.

- perioade de somn profund. Va odihniti din cauza adaptarii, va integrati si, totodata, construiti urmatoarea faza.
- sensibilitate acutizata la ceea ce este in jur. De abia puteti suporta inghesuiala, zgomotul, mancarurile, televizorul, vocile altor oameni si alti diversi stimuli. Obositi foarte repede si va epuizati cu usurinta. Va acordati ! Fiti constienti ca intr-un final va trece.

- Ameteala, pierderea echilibrului, dureri de gat si de spate, tiuit in urechi, mancarimi de ochi, vaz incetosat (foarte des intalnit), insomnie si palpitatii ale inimii cu dificultati de respiratie(de asemenea, foarte des intalnite). Dureri de cap.

- Nu va amintiti intelesul lucrurilor din jurul vostru. Atunci cand ma aflam intr-o perioada intensa a procesului de tranzitie, lovindu-ma de o energie substantiala din dimensiunile superioare, imi amintsc ca ma uitam la o pubela de gunoi si nu stiam care ii este scopul. Trebuia sa-mi accesez memoria “vechiului”. Asta inseamna ca vibram la un nivel in care orice lucru detine numai semnificatia si identitatea pe care noi le atribuim. In dimensiunile superioare , energia este doar energie, fara etichete sau semnificatie. Totul este proaspat si nou.

- Dificultati in amintirea a ceea ce ai facut sau cu cine ai vorbit cu o zi in urma sau cu o ora inainte. In dimensiunile superioare, realitatea se afla in momentul de acum. Daca nu mentinem ceva in constiinta noastra, pur si simplu inceteaza sa mai existe.Nu avem atasamente. Ne cream propria lume din jur prin intermediul credintelor si gandurilor noastre, iar lucrurile de care nu ne “agatam”, nu exista. Aceasta stare vine si pleaca, insa reprezinta un antrenament pentru existenta in dimensiunile superioare.

- Simtiti ca nu doriti sa faceti nimic. Va aflati in perioada de odihna, o luati de la capat. Corpul vostru stie de ce are nevoie. Cand incepeti sa atingeti dimensiunile superioare, “a face” si “realizarea unor lucruri” se atrofiaza pe masura ce energiile Noului femininul delectarii, al receptivitatii, crearii si ingrijirii de sine. Cereti-i Universului sa va “aduca” ce doriti in timp ce va relaxati si va simtiti bine!
- Intoleranta pentru lucrurile de vibratie joasa (tridimensionala) reflectate in conversatii, atitudini, structure sociale, metode de vindecare, etc. Toate acestea va fac sa simtiti, la propriu, ca vi se face greata in interiorul vostru. Va aflati intr-o vibratie mai inalta, iar energiile nu mai sunt aliniate. Mai mult chiar, uneori veti dori sa ramaneti in casa sau doar sa fiti singuri, intrucat “ce este afara” nu mai este compatibil cu vibratia voastra mai inalta.

- Uneori pierdere a poftei de mancare. Corpul vostru se adapteaza la o stare noua si mai inalta de existenta.

- Disparitia brusca a prietenilor, activitatilor, obiceiurilor si  slujbelor. Evoluati dincolo de ceea ce ati obisnuit sa fiti, iar oamenii si imprejurarile nu mai sunt compatibile cu vibratia voastra. Noul va aparea in curand si va veti simti atat de bine!
- zile de oboseala extrema. Corpul vostru pierde din densitate si trece prin restructurari intense.

- nevoie de a manca des, insotita de o stare ce se aseamana cu crizele de glicemie scazuta. Castigarea in greutate ( mai ales in zona abdominala). Pofta de alimente cu continut mare proteine. Aveti nevoie de o cantitate imensa de combustibil pentru acest proces al ascensiunii.

Nota: Corpul pare sa aiba nevoie de aceasta greutate in plus pentru a procesa si mentine vibratiile mai inalte ale Noului. Ficatul se epuizeaza intrucat proceseaza si dezintoxica rapid. Un ficat suprasolicitat poate duce la castigarea kilogramelor in plus in zona abdominala si la trezirea frecventa in jurul orei 3am ( ora ficatului in medicina orientala). Ne putem ajuta ficatul prin ceai de ciulin, plimbari si exercitii de respiratie.

- experimentarea multor stari de bine si de rau; plans. Emotiile reprezinta mijlocul nostru de eliberare, iar noi avem multe de eliberat acum.
- anxietate si panica. Ego-ul vostru se pierde si ii este frica. Poate simti ca totul se sfarseste (ceea ce se si intampla). De asemenea, sistemul vostru este suprasolicitat. Vi se intampla lucruri pe care poate nu le intelegeti.Totodata, pierdeti tiparele comportamentale de vibratie joasa pe care le-ati dezvoltat pentru a supravietui in 3D. Toate astea va fac sa va simtiti vulnerabili si lipsiti de putere. Nu avem nevoie de aceste tipare si comportamente pe care le pierdeti in dimensiunile superioare. Toate acestea vor trece si veti simti la un moment dat multa iubire, siguranta si unitate.

- depresie. Lumea exterioara nu este aliniata la vibratia voastra noua si inalta. Nu va simtiti atat de bine aici. Totodata, eliberati energii joase si intunecate si noi “vedeti” acum prin ele. Rezistati!

- vise lucide, agitate si uneori violente. Eliberati multe, multe vieti de energie vibrationala joasa. Starea voastra de vis se va imbunatati la un moment dat si va veti bucura din nou de ea.
- planurile voastre se schimba in mijlocul evenimentelor si se indreapta intr-o directie complet diferita. Sufletul vostru va echilibreaza energia. Sufletul vostru stie mai multe decat voi si distruge “alegerile” si vibratia de “rutina”.

- Transpiratii si bufeuri in timpul noptii. Corpul vostru se “incalzeste” si arde toxinele.

- Ati creat o situatie care pare ca cel mau rau cosmar, cu multe aspecte negative. Sufletul vostru va calauzeste spre “extinderea” aspectelor de lipsa din voi sau “tempereaza” aspectele in care ati avut excese. Energia voastra doar se echilibreaza. Testul pe care vi l-ati fixat singuri este sa va gasiti calea inapoi spre pace. Aceasta este calatoria VOASTRA, iar sufletul nu ar fi pregatit-o daca nu ati fi fost pregatiti pentru ea. Voi aunteti cei care descoperiti calea de intoarcere si o veti face. Privind inapoi, veti multumi pentru aceste experiente si veti fi  o persoana diferita.


Karen Bishop

6 comentarii:

  1. Buna seara,draga Karen!In primul rind vroiam sa-ti spun ca multe din simptomele care le-ai descris mai sus mi se intimpla,dar tot le pun pe baza stresului sau a oricarei alte boli!
    Am impresia in ultimul timp ca numai suport nimic,intr-o zi eram la munca si am uitat ce trebuie sa fac in acea zi,a trebuit sa ma uit pe calendar sa vad ce zi este si ce trebuie sa fac!
    Apoi am pierderi de echilibru si astazi la servici m-am miscatmult mai incet decit de obicei,nu ma trezesc noaptea,dar dorm foarte bine si am vise foarte reale,iar cu auzul,mi se pare ca totul ii foarte zgomotos,nu mai suport galagia si nu-mi mai place sa birfesc si nici cu prietenii mi se pare ca nu ma mai inteleg,numai am subiecte de discutie(cum nu-mi mai place birfa!!!),si mai sint alte simptome,dar eu iti multumesc pentru acest articol si sper sa fie ca tine si sa nu fie vorba de Alzheimer sau alta boala!
    Cu mult respect tineresc,Liliana!

    RăspundețiȘtergere
  2. Buna seara!O intrebare va rog?De ce nu postati toate comentariile?Sau sint prea prostesti pentru paginile voastre?Multumesc anticipat pentru raspunsul pe care nu-l voi primi

    RăspundețiȘtergere
  3. imi pare rau pentru intarziere...am fost plecata iar comentariile nu sunt publicate inainte de a fi moderate.
    cu stima si scuze inca o data pentru intarziere

    RăspundețiȘtergere
  4. Uau,multumesc pentru raspuns!
    Ati vazut,ce ziceam?Am impresia ca toata lumea are ceva cu mine(cind foarte simplu puteam sa mai astept:):):))!!!
    Vroiam sa mai completez,ca ma doare gitul,inaite ma durea si spatele,dar de vreo citeva luni,numai am problema asta,multumesc lui D-zeu!
    Si cu mincarea as avea o mica problema,simt nevoia sa maninc mereu ceva,iar citeodata am impresia ca sint slabita,ca si cum nu as fi mincat nimic in ziua respectiva!Cu vazul la fel,am senzatia de mincarime la ochi,cu emotiile numai spun,acum pling cind vad o stire mai tragica la televizor si acum rid din orice,parca numai sint eu!
    Citeodata am senzatia ca nu ma mai recunosc si ceea ce simt cel mai mult in ultimul timp este nevoia de a ajuta!Mi-as dori sa am o putere sa pot sa-i ajut pe toti cei nevoiasi sa numai sufere nimeni si o puternica dorinta de dreptate,de a face ceva pentru poporul meu si pentru semeni in general!
    Poate pare absurd ceea ce am scris aici(acum 3-4 ani sigur asa mi s-ar fi parut),dar in ultimul timp citind tot mai mult despre ceea ce ne inconjoara cam astea ar fi simptomele prin care trec eu!
    Imi cer scuze pentru ca am fost rautacioasa si sa stiti ca urmaresc site-ul vostru cu mult interes de ceva timp!
    Toate gindurile bune pentru toti cei care citesc acest site!

    RăspundețiȘtergere
  5. sunt onorata de interesul dvs. si nu trebuie sa va cereti scuze...
    numai bine si va multumesc pentru timpul petrecut pe acest blog

    RăspundețiȘtergere
  6. am fost o femeie puternica pana acum 4 ani cand mergand spre casa la ceas de seara pur si simplu am cazut precum copacul ; mi-am rupt o mana; de atunci trec prin toate starile descrise ...la inceput au fost timide dar continue...acum sunt din ce in ce mai puternice dar intercalate cu momente de respiro ....nu stiu daca am avut mai mult de 10 zile adunate in 4 ani....in care am fost eu cea veche;am acceptat ca ceva mi se intampla, fara cuvinte intuiam cele citite aici- unde recunosc ca nu sunt la prima vizita - multumesc pentru incurajare.
    Cornelia

    RăspundețiȘtergere

Un produs Blogger.