Karma si astrologia


Cand ne nastem , purtam in noi o anumita incarcatura cosmica speciala. Acest lucru se întâmplă de la prima respiraÅ£ie, ÅŸi este reflectat de aspectele planetelor (Soare, Luna, Mercur, Venus, Marte, Jupiter, Uranus, Saturn, Neptun, Pluto), si ascendentul zodiacal din harta astrologica personala. Noi ne alegem lectiile si daca le invatam, Sinele mai face un pas pe scara evolutiei spirituale. 

Deplasarea sistemului solar, permite Sursei sa proiecteze unicitatea sa în fiecare dintre noi, iar in momentul naşterii noi absorbim aceasta amprenta astrala. Chiar s-a documentat stiintific ca, la naştere, neuronii din creier formeaza un anumit model (specific fiecarui individ) care stabileşte personalitatea si temperamentul persoanei.

SituaÅ£iile, oamenii ÅŸi evenimentele din viaÅ£a noastră ne pot modifica karma., dar karma in sine, se afla în interiorul Sufletului. Sufletul isi alege locul , ora si modul in care se va naste.  Am putea spune ca organismul uman este un sistem solar in miniatura prin inglobarea caracteristicilor tuturor obiectelor ceresti si efectul acestora din aspectele realizate in momentul nasterii.  Dealtfel, la nastere , celulele din corpul nostru aderă la imaginea inghetata a planetelor din momentul naÅŸterii. E ca o amprenta circuit care s-a format in acel moment pentru a reflecta  Dharma  (scopul ÅŸi destinul) ÅŸi Karma (datorie).

Pentru a identifica karma unei persoane studierea astrogramei , si in mod special anumitor aspecte facute de planete (de ex. cuadraturile, opozitiile si inconjunctiile planetelor si pozitia caselor, vor dezvalui un anumit tip de lectie). Cuadraturile indică datorii karmice si provocarea este de a depăşi lecţiile pe care nu am reuşit sa le invatam in vieţile anterioare. Opoziţiile indica faptul ca ne-am nascut intr-o situaţie in care putem crea obiective nerealiste, sau, anumite situaţii tensionate care nu vor duce la eliberarea karmei, poate dimpotriva. Depinde doar de noi...

- va urma -



3 comentarii:

  1. Neata!
    Cu adaugirea... exista 2 karme.
    Una nativa, care reprezinta bagajul tau te nasti, si cea pe care o construiesti in timpul vietii, influentata de factorii consumului energetic prezent.
    Cercul vicios repetitiv pentru care noi tot revenim, se datoreaza celei de-a 2 a contructie nefinalizata si datorita neputintei rezolvarii celei native. Cu cat cream noi si noi legaturi karmice, cercul nu se va inchide.
    Se spune ca poti schimba linia, traseul destinului, dar pentru asta e nevoie de multa avizare si constiinta de sine.
    Karmic insa, nu se poate trece la o alta etapa daca bagajul meu informational nu e complet rezolvat.
    Te imbratisez,
    C.

    RăspundețiȘtergere
  2. Sufletul isi va dori mereu sa inchida acest cerc karmic. Daca iei ca exemplu cei cativa initiati care au reusit acest lucru, simti ca trebuie sa crezi ca poti... Daca te lasi purtat de energiile prezente, incepi sa te indoiesti... Dar poate toata aceasta framantare este chiar viata , destinul si soarta unui om!
    Te imbratisez,
    A.

    RăspundețiȘtergere
  3. Viata este doar o punte spre finalizare, o sansa in alta sansa... sau un bumerang al nefinalizarilor la timp care se doreste a depasi decalajele.
    acei initiati nu-s decat cei ajunsi la final, nu cred in intiere, ci in iubirea care a atins capatul materializarii.

    Lumina in juru-ti,
    C.

    RăspundețiȘtergere

Un produs Blogger.