Previziuni aprilie 2011(4)




Balanta
Problemele de sanatate va vor obliga sa aveti o mai mare grija de voi. Veti gasi modalitati noi pentru a face acest lucru si in scurt timp veti avea si rezultate.Sunteti predispusi la accidente neobisnuite . Atentie la volan si nu cedati agresivitatii sau grabei atunci cand conduceti. Colegii sau angajatii va pot crea dificultati si este bine sa evitati conflictele si disputele cu acestia. Spre sfarsitul lunii, relatiile la locul de munca se vor imbunatati si comunicarea va deveni din ce in ce mai buna.

Scorpion
Ideile si inspiratia deosebita vor reusi sa creeze premisele pentru noi planuri si proiecte. Tot ceea ce veti incepe in aceasta luna , va va conduce spre reusita si bunastare. Geniul creativ al Scorpionilor este extrem de pronuntat iar acest lucru ii va ajuta si pe cei din jurul lor. O luna excesiv de plina, cu schimbari neasteptate de program si interes. Posibile neplaceri cauzate de copii. Daca veti gasi o preocupare care sa le stimuleze interesul si creatia, lucrurile se vor indrepta de la sine.

Sagetator
Motto-ul vostru in aceasta luna va fi: ”Afara cu tot ce e vechi, noul ma asteapta”. Pentru Sagetatori, atmosfera casei este foarte importanta si nu este exclus ca in planurile acestui nou inceput sa vorbim despre  renovarea sau redecorarea acesteia. Sansa de a schimba resedinta poate veni pe neasteptate. Pentru altii, se va pune problema unei sarcini, adoptii sau nasteri in familie.

- va urma -



Niciun comentariu:

Un produs Blogger.