Previziuni aprilie 2011(5)




Capricorn
La fel ca si celelalte trei zodii ( Berbec, Rac si Balanta), pare ca planetele comploteaza pentru a va face viata neobisnuit de interesanta si activa. Din toate directiile veti fi pusi fata in fata cu decizii, evenimente si oameni care va pot schimba permanent anumite aspecte ale vietii.  Schimbari in viata de familie prin plecarea sau venirea unui membru al familiei din sau in casa sau orice alta situatie care va afecta rutina de zi cu zi. Daca puteti, amanati orice decizie in privinta profesiei sau caminului pana dupa 23 aprilie. Fratii pot fi o sursa de probleme si ingrijorare insa o calatorie neasteptata va va schimba dispozitia si perspectiva asupra vietii.

Varsator
Cheltuieli neprevazute vor lasa un gol destul de substantial in bugetul Varsatorilor iar sursa acestor probleme este partenerul de cuplu. Evitati vorbele spuse la manie pentru a nu inrautati situatia mai mult decat este deja. Calatoriile de afaceri sau din obligatie se afla pe ordinea de zi in acesta luna. Aprilie nu este o luna buna pentru inceperea de noi proiecte si daca aveti posibilitatea , evitati semnarea oricaror contracte pana luna urmatoare.

Pesti
O schimbare majora pentru toti nativii acestei zodii prin intrarea lui Neptun in Pesti, prima data dupa 172 ani! Cei nascuti in primele zile ale zodiei, vor fi mult mai atinsi de spiritualitatea si misticul acestei planete, experimantand o perioada de introspectie si reflectie spirituala. Pana in 2026, toti nativii semnului vor fi influentati de acesta planeta a spiritualitatii, altruismului si hipersensibilitatii emotionale.
In aprilie, accentul va fi pus pe zona finantelor, care va cunoaste schimbari bruste si interesante, dar nu intotdeauna planificate. Poate schimbarile nu vor fi primite prea bine dar vor avea meritul ca va lasa libertatea de a castiga bani , cum si cand doriti. Proiectele incepute in aceasta luna au sanse mari de reusita si nu incercati prin actiuni pripite si impulsive sa le distrugeti din fasa.Tendinta de sus-jos a tuturor tipurilor de relatii, ramane constanta.




Niciun comentariu:

Un produs Blogger.