Teoria conspiratiei: 2012 si conspiratia NASA



Sumerienii au fost prima mare civilizatie a omenirii si au facut multe previziuni astronomice precise, inclusiv pe cele ale existentei planetelor Uranus, Neptun si Pluto. De ce n-ar trebui sa le credem si pe cele cu privire la Nibiru? Nibiru, nume din astrologia babiloniana, asociat zeului Marduk, apare ca personaj secundar in poemul Enuma Elish, dedicat Creatiei, potrivit inregistrarilor din biblioteca regelui asirian Assurbanipal (668-627 i.Ch)

Cum poate fi negata existenta planetei Nibiru, avand in vedere ca a fost descoperita in 1983, iar stirea a aparut in principalele publicatii? La vremea respectiva a fost numita Planeta X, apoi Xena sau Eris.

Zvonurile cu privire la o "a zecea planeta" au explodat in 1984, cand revista Astrophysical Journal Letters a publicat un articol stiintific intitulat "Unidentified Point Sources in the IRAS Minisurvey" ("Surse punctiforme neidentificate in mini-cercetarea IRAS"), unde se vorbea de diferite surse de radiatie infrarosie.

Poate ar trebui sa intrebam de Planeta X sau de Eris, in loc de Nibiru. De ce orbita planetei Eris este tinuta secret? De ce  NASA neaga ca a construit un telescop la Polul Sud pentru a o urmari pe Nibiru? Pentru ce altceva ar putea servi construirea unui telescop la Polul Sud?

Majoritatea fotografiilor si filmelor postate pe internet semnaleaza existenta a “ceva “  in apropierea Soarelui, ce pare a acredita teoria ca Nibiru ar fi ramas ascunsa in spatele Soarelui timp de ani de zile. Cum se face ca zona care se afla la 5h53m26s, -6 10' 58'' (un dreptunghi negru in constelatia lui Orion) este intunecata in Google Sky si in Microsoft Telescope? Oare este “ascunsa” pentru ca acestea sunt coordonatele unde s-ar gasi acum Nibiru ?




Niciun comentariu:

Un produs Blogger.