Teoria conspiratiei : HAARP , cauza seismelor?



Ipoteza potrivit căreia seismul din Japonia n-ar fi fost chiar natural îşi găseşte izvorul într-un filmuleţ în care jurnalistul canadian Benjamin Fulford, carea lucrat 7 ani pentru revista Forbes, vorbeşte despre întâlnirea sa cu fostul ministru nipon al Afacerilor Interne, economistul Heizō Takenaka.

Fulford l-a întrebat pe fostul demnitar de ce a fost vândut sistemul financiar japonez reprezentanţilor familiilor Rockefeller şi Rothschild, răspunsul primit fiind că Ţara Soarelui Răsare fusese ameninţată cu folosirea sistemului HAARP (capabil să producă schimbări climatice şi chiar cutremure), controlat de aşa-numitul guvern mondial din umbră. În fapt, e vorba de un sistem de antene aflate în nordul Americii, în Alaska, care ar emite radiaţii electromagnetice de mare putere, cu scopul oficial de studiere a ionosferei, aurorelor etc.

Fulford a povestit apoi, citat de americanfreedomradio.com, că interviul său cu Takenaka a supărat pe mulţi, avand parte de mai multe amenintari. In mijlocul acestor evenimente se pare ca ziaristul ar fi fost contactat de o puternică societate secretă asiatică, adversara grupării oculte Illuminati (despre care se spune că ar avea conexiuni cu Comisia Trilaterală, Grupul Bildelberg şi, implicit guvernul mondial din umbră), care i-a oferit protecţie.

Filmuleţul menţionat susţine că la scurt timp după intervievarea lui Takenaka, s-a produs cutremurul de 6,8 grade din iulie 2007 din regiunea Niigata, urmat de un incendiu care a afectat principalul transformator de electricitate al centralei nucleare, o cantitate mică de substanţe radioactive scurgându-se în Marea Japoniei.



3 comentarii:

  1. Multe sunt si speculatii, dar se stie ca si 11 sept a fost lucrat pe la spate, dar in cazul acela s-au adus dovezi clare. La cate experiemnte se fac pentru a ne diminua supraponderea nici nu mai stii unde si cum si cine mai e pe lista.
    Ma gandesc la BRICKS - pt multi care stiu ce inseamna acronimul, sunt cele mai mari puteri ale lumii, in crestere.
    Etimonul in sine o arata - e fundamentul, caramida, temelia lumii.
    BRAZILIA, RUSIA, INDIA, CHINA, KOREA, SOUTH AFRIKA.
    Ar trebui sa se faca praf, incepand cu ele, la nivel masonic :)

    Keep up

    RăspundețiȘtergere
  2. Iti spune ceva faptul ca joi(14 apr) tocmai au semnat un acord financiar pentru utilizarea propriilor monede in defavoarea dolarului american? Astept urmarile ...

    Cu drag,
    M.

    RăspundețiȘtergere
  3. Marina a fost mereu un nume aparte...
    Mereu l-am simtit asa.
    Ma bucura prezenta ta in calea ochilor mei. Ma bucura ca suntem, cei ca noi.

    Da... nu ma mira ce are loc sus, oricum America a fost si va f mereu o epava a manipularii. Miscarile de amploare nu ni se arata, noua ni se da atat cat nu cream o revolta sau atat cat sa nu punem prea multe intrebari.
    Te imbratisez sincer,
    Pe curand

    RăspundețiȘtergere

Un produs Blogger.