11 - Numarul Luminii



Cand fortele lui Unsprezece sunt pe de-intregul activate pe planeta, ele vor avea puterea de a schimba istoria. Cu acest numar si cu secventele lui Unsprezece (29, 47, 38, 92, 83, 74, 56, 65) traiesc toate intrebarile si raspunsurile. Unsprezece ne invata ca fiecare problema este o oportunitate divina de a invata. Ne arata cum sa vedem dincolo de ceea ce este zilnic si de ceea ce pare plictisitor. Ne incearca si testeaza credinta. Ne forteaza sa ascultam acea voce interioara, mica si tacuta, ne face martori tacuti ai acesteia. Ne aminteste ca nu sintem victime ci invingatori, si ca toti sintem fiinte vaste ce au venit pe planeta sa ajute in procesul de ascensiune, proces care incepe cu noi insine.Va cere sa localizati in final lumina din interior si sa o impartiti cu ceilalti. Unsprezece este Cel mai Bun Prieten si Invatator al Nostru.

11:11 este o secventa a numarului de activare. De cate ori vedeti 11, 111, sau 1111, pe cadranul unui ceas, aceasta inseamna ca vi s-a dat o oportunitate sa pasiti printr-o Poarta a Manifestarii. Universul tocmai a luat o secventa a gandurilor voastre, care se vor manifesta fizic cu o viteza uimitoare. Perioada de timp terestru de la 11 Noiembrie la 11 Januarie este considerata ca find a lunilor SFINTEI TRINITATI, cele 23 de fete ale lui Eva si Atom. Totul in toate este un decret divin si o oportunitate data tuturor celor de pe planeta ca sa se Trezeasca, si sa devina adevarata lumina.

Unsprezece este deasemeni numarul maestrilor. 11:11 este o structura moleculara codificata a Reamintirii, activand Maestrul Luminii ce am fost intotdeauna. Aceasta este Ascensiunea Biologica, si 11:11 este Poarta Ascensiunii.. Lumina Ascensiunii vine in multe forme si la multe nivele. Nu vine intotdeauna intr-o zi, sau intr-un moment. Pentru ca noi Ascendem si Descendem in mod continuu, cuvant cu cuvant, gand cu gand. Ascensiunea este nascuta din fiecare respiratie, fiecare gand, fiecare cuvant, fiecare zi.




5 comentarii:

  1. 11 e fiul
    12 Dumnezeu


    desi kabbalic exista 13 ceruri.
    Pup

    RăspundețiȘtergere
  2. atat numele si prenumele meu cat si data mea de nastere au 11(2)pe matrice am 1111,si de foarte multe ori ceasul imi arata 11.11,s au 13.11 etc...sant multe lucruri pe care trebuie sa le aflu nu?

    RăspundețiȘtergere
  3. Incepandu-mi viata spirituala, acum ceva timp chiar am visat acest numar. Stiam ca are o significatie speciala dar nu stiam ce Inseamna.

    Multumesc

    RăspundețiȘtergere
  4. La multi ani, copila frumoasa!
    Sa fii mereu atinsa de ingeri,
    C.

    RăspundețiȘtergere
  5. Wow, mereu vad numarul asta "11-1:11-11:11.. Nu stiam ce înseamnă pana acum! Mulțumesc!

    RăspundețiȘtergere

Un produs Blogger.