Horoscop mai 2011 (4)



Capricorn
In ultima perioada, multi dintre voi au avut de infruntat situatii si probleme mai deosebite venite din zona casei si familiei. Luna mai va deschide acum , pentru toti cei care au de rezolvat ceva in acest domeniu , calea catre negocieri si discutii sau finalizarea unor contracte sau aranjamente. Energiile cosmice sunt in schimbare si este bine ca pana pe 16 mai sa grabiti rezolvarea acestor probleme deoarece incepand cu jumatatea lunii mai , marcajul se va pune pe casa copiilor, a iubirii, placerilor si distractiilor de tot felul. Atentia Capricornilor va fi captata de copii ( cei care au) , dragoste, romantism ... In general , pentru voi va incepe o perioada de bine si relaxare, de placeri sociale si personale.

Varsator
Ati avut atat de multe motive de reflexie in ultimele 4 saptamani si atat de ocupati cu tot felul de discutii, negocieri, proiecte de finalizat legate de un frate sau de nenumaratele drumuri pentru achitarea de mici obligatii . De acum, gata! Perioada 11 – 16 mai va pune capat tuturor acestor lucruri…Incepand cu a 2a jumatate a lunii mai, va tebui sa va concentrati pe zona domestica a vietii voastre, pe o mutare sau  vizita, pe unul dintre parinti sau membru al familiei , care, va va capta intreaga  atentie si energie. Sunteti la  inceput de drum si  acum veti  simti doar micile adieri ale schimbarilor ce vor veni in acest domeniu … Pregatiti-va pentru schimbari majore in viata personala in urmatorii 12 ani. Luna mai ar putea aduce pentru unii  Varsatori  probleme la locul de munca, iar Luna Noua si Plina vor marca in calendar, un punct de cotitura in ceea ce priveste viata profesionala.

Pesti
In primele 2 saptamani ale lunii mai, sectorul banilor din harta Pestilor este bombardat de nenumarate aspecte  planetare.  Profitati de aceste energii pentru a va canaliza pe partea financiara. Unii pot inregistra castiguri , altii pot investi in ceva ce si-au dorit de mai mult timp… Indiferent de actiunile facute in acest domeniu, important este ca ele aduc profit. Din iunie, Pestii se vor trezi mai doritori de cunoastere si combinand acest lucru cu practicul Taur, putem asista la o folosire a resurselor proprii pentru a contacta persoane ce doresc sa invete din experienta si cunostintele voastre. Proiecte care sunt legate de orice forma de scris, publicare sau tiparire si care acum par doar un vis , vor deveni atat de reale si prezente in viata voastra .  Intr-un mod pe care acum nici nu-l ganditi , viitorul va pregateste adevarate surprize…  



Niciun comentariu:

Un produs Blogger.