Horoscop mai 2011




Berbec
Cand Marte va parasi semnul vostru (11 mai) si Venus impreuna cu Mercur il vor urma (16 mai), veti putea sa va bucurati de o perioada de respiro. Acest moment vine, in sfarsit, dupa un timp mult prea incarcat si intens pentru voi. Daca sunteti in mijlocul unui proiect sau situatii ce necesita un efort fizic deosebit, grabiti-va sa terminati totul pana la mijlocul lunii mai, cand, aveti de partea voastra energia si vibratiile atator planete aflate in Berbec. Din 16 mai , accentul se va pune pe zona banilor ( vanzari, achizitii, economii, cheltuieli) . Este o perioada de rasplata si recompense in urma muncii sau investitiilor de pana acum. Multi dintre voi veti cade tentatiei de a va rasfata cu lucruri sau obiecte scumpe.

Taur
Sigur Taurii stiu ca din 5 iunie, dupa 12 ani, Jupiter planeta abundentei si onorurilor , isi va face trimfala sosire in semnul lor. Pregatiti-va mintea, trupul si sufletul pentru un nou inceput. Oameni si oportunitati extraordinare vor veni in intampinarea voastra si vor marca anul 2011 ca pe unul decisiv . Orice samanta sadita acum , va creste si va da roade bogate in urmatorii 12 ani. Inca din 11 mai , Taurii vor avea sentimentul ca ceva extraodinar trebuie sa li se intample iar din 16 , persoanele noi intrate in viata lor le va schimba cursul vietii intr-un mod pe care nu-l vor constientiza inca. 2011 va fi un an de cotitura pentru voi care va conta enorm in redirectionarea si devenirea voastra.

Gemeni
Luna mai , as putea spune ca este o luna de pregatire pentru Gemeni. Este luna care va va obliga sa reflectati extrem de adanc la tot ceea ce sunteti acum ca fiinta. Veti constientiza lucruri, fapte sau sentimente pe care nu ati dorit sau nu ati avut timp sa le aprofundati. In urmatoarele 12 luni, numeroase secrete tinute bine ascunse in sertarul intim al sufletului vostru, vor iesi la lumina si va vor obliga sa adoptati o perspectiva mai realista si practica a planurilor de viitor. Daca stiti ca aveti probleme mai delicate de rezolvat, alegeti-va cu mare atentie si grija  persoanele carora le cereti ajutorul.



Niciun comentariu:

Un produs Blogger.