Manifestarea Karmei 


Sigiliile karmice la nivelul corpul duh  -  Corpul duh are imprimate, in regiunea pieptului, trei pete de diferite marimi, culori  si luminozitatii, ce reflecta cu precizie karma persoanei respective, acumulata de-a lungul existentelor anterioare. Fiecare dintre cele trei sigilii karmice are propria sa paleta cromatica distincta. Acestea sunt de fapt pete de energie modulata informational imprimate in structura corpului duh. Ele difera ca forma, marime si culoare de la om la om ; unii au sigiliile karmice mai mari si mai intunecate, altii le au mai mici si mai deschise la culoare. In general, acestea au diametrul unei guri de pahar. Putem spune ca sigiliile existente la nivelul corpului duh reprezinta "zestrea" karmica a fiecarui om, cu care vine la incarnare.

Evenimentele vietii sunt generate in mod progresiv de tendintele karmice stocate energetico-informational in aceste zone, fie ca datorie, fie ca rasplata. Ceea ce este insa cu adevarat neplacut, este faptul ca la marea majoritate a oamenilor, datorita tendintelor deja formate, dar si datorita perseverarii in erori, sigiliile karmice, in loc sa se micsoreze, se maresc si se amplifica neincetat.

Sunt destul de putini oamenii care, de-a lungul unei singure existente, reusesc sa tempereze asprimea unor caracteristici de caracter, sa le slefuiasca corespunzator, astfel incat, karma negativa generala, determinata de comportament, sa fie in scadere.
In ecuatia destul de complicata a destinului unui om mai participa si un alt impuls, care insa nu este generat de evenimente trecute, din existentele anterioare, deci nu este produs de potentialul karmic uman. Este vorba despre aparitia unei energii spirituale superioare, pe care o denumim Gratie. Aceasta energie reprezinta un ajutor divin in vederea atingerii unui obiectiv aflat in concordanta cu Planul cosmic de evolutie si este la indemana tuturor prin rugaciune .

Sigiliile karmice ale corpului sufletului  -  In mod identic, la nivelul corpului sufletului avem imprimate alte trei sigilii karmice: sigiliul karmic al respectarii legilor divine, sigiliul karmic al familiei si sigiliul karmic al relatiilor sociale. De data aceasta, cele trei sigilii karmice ale corpului sufletului indica doar karma acumulata in prezenta existenta. Sigiliul karmic al respectarii legilor divine, situat in partea centrala a corpului sufletului, indica cu precizie felul in care, de-a lungul prezentei existente, omul a fost capabil sa respecte legile spirituale. Sigiliul karmic al respectarii legilor familiei, situat in partea din stanga a corpului sufletului, indica natura relatiilor pe care omul le are cu sotia, cu copiii sau cu parintii. Sigiliul relatiilor sociale, situat in partea din dreapta a corpului sufletului arata foarte clar modul in care omul se comporta in societate: daca este badaran sau bine crescut, daca-i respecta sau ii jigneste pe ceilalti.

Fireste, personalitatea nu este formata numai din ansamblul sufletului, ci si din celealte elemente componente: corp eteric, corp material si corpurile aurei derivate: corp emotional, corp astral, corp mental inferior, corp mental superior. De aceea, karma prezentei existente nu se reflecta numai in sigiliile karmice ale corpului sufletesc, ci in intreaga fiinta omeneasca.

Karma prezentei existente este detectabila atat la nivelul corpului sufletului, cat si la nivelul aurei exterioare, la nivelul corpului eteric, la nivelul corpului material si la nivelul
infatisarii fizice. Tot ce face omul in prezenta existenta este stocat, sub forma unor energii karmice, la nivelul celor trei sigilii ale corpului sufletului. De la sigiliile karmice situate la nivelul corpului sufletului, impulsurile karmice sunt transmise la toate celelalte elemente ale fiintei umane.

Procesul difuzarii energiilor karmice la intreaga structura a personalitatii este simplu. De la extremitatile sigiliilor karmice ale corpului sufletului pornesc firisoare de lumina foarte subtiri, care duc, in cele din urma, la chakrele corpului eteric. Prin acestea din urma, energiile karmice sunt difuzate, mai departe, la campurile eterice ce inconjoara organele corpului material. Fiecare organ fizic este invaluit intr-un camp eteric distinct. De acolo, energiile karmice sunt difuzate organelor fizice.

Desi este dificil de urmarit intregul paienjenis de fire de lumina ce pleaca de la sigiliile karmice si duce la chakre, la contrapartile eterice ale organelor fizice si, in final, la organele fizice, intregul proces se desfasoara dupa un standard previzibil. Cand omul comite erori comportamentale, se formeaza energiile karmice negative (noxe energetice)
ce emit culori, sunete si mirosuri dizarmonice. Aceste noxe sunt stocate in apropierea sigiliilor karmice ale corpului sufletului.

De la sigiliile karmice, energia modulata informational se propaga prin firisoarele de lumina (nadisurile), la toate celelalte elemente ce formeaza fiinta omeneasca, pentru a ajunge la campurile eterice ce inconjoara organele fizice corespondente: inima, plamanii, pancreasul, splina etc. In momentul in care impulsul energetic ajunge la campurile eterice si, in final, la organele fizice, omul se imbolnaveste.

Aceast proces demonstreaza faptul ca exista o legatura energetica intre functionarea unui organ fizic si zestrea karmica generata de o eroare de comportament. Concluzia este evidenta: omul insusi, atat ca structura aurica, cat si ca structura materiala este karma cristalizata.


C.Ganescu - vol."Omul in afara trupului"






Un comentariu:

  1. iADN ul nostru sa nu uitam e format din cristale!
    Sutnem oglinzi...atat de evidenta conjunctia noastra cu universul si proiectia lui.
    De esti o legatura de-a mea, apoi sa stii ca viata asta primesc multa lumina de la tine, cand te citesc!

    Noapte cu ingeri

    RăspundețiȘtergere

Un produs Blogger.