Al 3-lea razboi mondial prezis in “Tui be tu – cartea profetiilor chineze”



“Tui be tu” cartea profetiilor chineze , a fost scrisa de  Li Chun-feng  ( astronom/astrolog si consilier militar al primului imparat din dinastia Tang ) si  calugarul Yuan Tian-bande. Datand din anul 765, cartea contine 60 de poeme , fiecare poem avand un desen atasat. Cele 60 de catrene si desene sunt profetii care descriu perioade sau  evenimente importante din viitorul Chinei.   

Li Chun-feng , un Nostradamus al lumii asiatice, a scris aceste profetii in ordinea in care ele se vor intampla. Versurile sunt mult mai putin criptate iar numele ascunse apar deseori pe un singur rand de caractere chinezesti si relativ usor de recunoscut. Perioada pentru care se face profetia incepe cu dinastia Tang si se intinde pe sute de ani in viitor.

Pana in prezent s-au adeverit 55 de profetii cu o exactitate incredibila, urmand pagina 56 care prezice un mare razboi  cu Occidentul. Desenul arata 2 soldati in picioare, aflati pe continente diferite separate de un ocean. Fiecare poarta arme si scuipa foc unul impotriva altuia. Doi pesti sar din ape si 2 pasari se lupta una impotriva alteia. Poemul s-ar traduce astfel:

“Un oaspete venind dinspre Vest
Se va opri in Est
Metal Lemn Foc şi Apă
Spalati aceasta mare umilinta.

Yun-ul ( perioada, decada) de foc incepe grandios cu lumea in Tong ( asemanare, unison, similitudine)
Cu Vulturul de Aur ascuns in oceanul alb
Ce nu va indrazni sa-si declare suprematia
Iar cand conflagratia se va termina, Yun-ul va fi incheiat deja”

Interpretarea data de cei care au studiat aceasta profetie ar fi ca cele 2 pasari reprezinta doua forte aeriene aflate in conflict: pestii - forte navale iar razboiul nu va depinde de soldati ci va fi unul tehnologic. Scanteia razboiului se pare ca va fi declansata de un conflict maritim, exact ceea ce  Nostradamus anticipeaza pentru inceputul celui de-al 3lea razboi mondial.   




Niciun comentariu:

Un produs Blogger.