Era Varsatorului – semne si semnale



Ar fi simplu sa pot spune ca Era Varsatorului va incepe la 12 decembrie 2012 si dupa aceasta data, lumea va deveni  un loc lipsit de griji , ca ne vom iubi neconditionat unii pe altii si Binele va fi singura lege care ne va calauzi. Realitatea insa , este complet diferita. Drumul catre Era Varsatorului ar putea fi asemanat cu miscarea unui ghetar . Un drum facut cu pasi mici si aproape imperceptibili, pasi masurati  in ani si decenii.

Schimbarile ce conduc spre Noua Era,  coincid si cu schimbarile legate de sistemele globale de putere, economie, credinta si nu in ultimul rand, de cele ecologice. Intuitia imi spune ca suntem extrem de aproape de sfarsitul Erei Pestilor ( cu aproximatie ultimul  grad din Era Pestilor). Daca socotim ca primele 5 grade dintr-un semn si ultimele 5,  reprezinta o perioada de tranzitie si 1 grad este egal cu cca 72 ani, se pare ca mai  avem in fata inca multi, multi ani de tranzitie.

Cunosc multe persoane care incearca sa ma convinga ca am pasit deja in Era Varsatorului desi eu inca mai cred ca “lupta” cu multe dintre elementele ce caracterizeaza Pestii ( sistemele de credinta si gandire din intreaga lume, samd,) nu s-a terminat. Ca o religie este mai buna decat o alta, ca evident parerile sunt atat de categorice in favoarea uneia sau alteia, ca in intreaga lume exista inca sisteme duale( problemele Pestilor), imi arata ca nu am parasit inca aceasta era.

Cu ce ne vom confrunta in viitorul apropiat si indepartat , putem deslusi din semnele care ne sunt transmise si cum am putea sa profitam si sa le folosim  pentru desavarsirea noastra individuala si colectiva, este doar o problema de atentie si observare a vremurilor trecute.

Daca acceptam faptul ca “trecutul este prologul viitorului”si aruncam un ochi la perioada aprilie 1995 - decembrie 2003 cand Uranus a tranzitat zodia Varsatorului, am putea gasi indicii pentru ce va sa vina: adica oportunitati multiple pentru practicarea idealurilor Varsatorului si schimbari radicale in diferite domenii de viata. Deoarece Varsatorul se exteriorizeaza prin Leu ( semnul sau opus) , acea perioada a oferit nenumarate sanse de a ne demonstra creativitatea si autenticitatea, iubirea sincera si determinata in abordarea fiecarui  aspect al vietii ( calitatile Leului).

Cele 3 planete exterioare ( Uranus, Neptun si Pluton) vor patrunde neobservate in viata noastra si vor sadi in noi semintele Schimbarii. Chiar daca Uranus se misca mai repede decat celelalte 2 si individualizeaza tot ce atinge prin calitatile sale revolutionare intr-un rastimp mult mai scurt, va fi fascinant de observat cum Neptun ne va influenta subconstientul individual si colectiv si cum Pluton va darama din temelii conceptii, moduri de gandire si organizare.



Niciun comentariu:

Un produs Blogger.