Horoscop iulie 2011






Leu
Cu o eclipsa care ocupa partea ascunsa, secreta si confidentiala a astrogramei tale, ceva sau cineva va aparea in viata ta pentru a face lumina intr-o anume problema petrecuta in trecut. Iulie este o luna de reflectie in care cauti raspunsuri si rezolvari si care aprinde in tine dorinta de a gasi un loc de refugiu din fata problemelor , care par acum sa te  copleseasca. Multi Lei experimenteaza schimbari importante in domeniul profesional iar acest lucru va afecta toate domeniile din viata lor. Cu multa, multa rabdare si perseverenta , vor trai cele mai frumoase rezultate pana in martie 2012.

Fecioara
Un frumos trigon de pamant intre Jupiter si Pluton  ( primul dintr-o serie de 3 ), va aduce Fecioarelor, Taurilor si Capricornilor o substantiala imbunatatire a vietii. Succesul va veni pentru toti aceia care au legatura cu scrisul prin mijloace de comunicare moderna. Iulie, octombrie si martie 2012 sunt date importante in acest domeniu. Pentru cei care au planuri de calatorie sunt posibile schimbari cu  final neasteptat de bun. Prudenta la drum.

Balanta
Influente astrale puternice vor obliga  Balantele la o schimbare de directie a vietii de pana acum. Acest lucru va afecta fiecare aspect al vietii , apar oportunitati reale cu rezultate in 3 etape : iulie, octombrie si martie 2012.

Scorpion
Un prieten , ghid sau mentor poate avea rolul de profesor pentru multi Scorpioni si ii va ajuta pe acestia sa-si limpezeasca ideile, gandurile si conceptele . Chiar daca acest proces va dura pana in octombrie sau martie 2012, experienta va fi una extrem de benefica pentru viata Scorpionilor. Pentru altii, relatiile cu fratii ajung intr-un punct de cotitura si daca au existat conflicte in trecut, acum ar putea fi momentul iertarii si uitarii a tot ce-a fost urat.




Niciun comentariu:

Un produs Blogger.