Horoscop iulie 2011




Sagetator
Luna iulie activeaza in mod deosebit casa dusmanilor si nu sunt excluse atacurile venite din aceasta zona, in special cele asociate cu munca si cariera. Nu este momentul sa astepti ca soarta sa decida pentru tine... protejeaza-te si construieste-ti o aparare mai buna. Stimulente materiale venite din zona serviciului te vor binedispune si un nou proiect de lucru se va dovedi un succes in viitor. Un nou ciclu financiar incepe pentru voi, chiar daca este dificil sa simtiti acest influx benefic din cauza mai multor obstacole emotionale pricinuite de  revizuiri, restructurari de datorii sau  impartiri de bunuri. Nu evitati sa pastrati legatura cu oameni sau organizatii .

Capricorn
Multi Capricorni isi vor face griji pentru copii. Cu multa precautie  veti putea preveni orice fel de probleme. Sunt posibile scene emotionale , in special cu acele persoane cu care ati avut probleme in ultimele 6 luni. Iulie marcheaza inceputul unei perioade de crestere si imbunatatire a vietii emotionale, cu rezultate deosebite in octombrie si martie 2012.

Varsator
Probleme casnice vor aparea dintr-odata pentru multi Varsatori. Verificati sistemul electric si sanitar pentru a evita bataile de cap. Nivelul ridicat de stress din aceasta luna ar putea sa va influenteze starea de sanatate. Influentele acestei luni , va vor ajuta sa faceti conexiuni intre situatia dvs. actuala si intamplari din trecutul apropiat. Intr-un fel, sfarsitul acestei situatii, este un proces ce va dura pana in luna martie 2012.

Pesti
Multi Pesti isi vor griji pentru un frate sau o sora. Problemele acestora vor necesita ajutorul dvs.  si este timpul sa le oferiti ajutor. Pe de alta parte, relatiile dvs.sociale va vor  ajuta sa puneti o baza solida , si ceea ce se va intampla in aceasta luna, va fi punctul hotarator pentru dezvoltarea anumitor proiecte de succes din octombrie si mai apoi, martie 2012. Pentru altii, relatia cu o fiica sau un fiu poate deveni una nu foarte usor de manageriat, dar atata timp cat exista comunicare , puteti depasi acest impas. Examenele si testele sunt extrem de bine aspectate, si nu putini Pesti se vor apleca cu reala placere spre studiu.





Niciun comentariu:

Un produs Blogger.