Influenta Lunii Noi din 30 iulie 2011



Pentru urmatoarele 4 saptamani, Luna Noua in Leu din 30 iulie, indica o stare de revolta si agitatie, o anume razvratire care sta sa izbucneasca, cu lucruri sau situatii percepute de noi ca fiind “falimentare” care se vor incheia extrem de abrupt, eliberandu-ne de  presiunea acumulata .

În luna august, aceasta Luna Noua in Leu va activa în mare măsură, recenta Eclipsa de Luna din iunie 2011 , indreptand multe lucruri spre un sfarsit (nu de putine ori) neasteptat. Ceea ce am inceput sa intelegem si sa descoperim despre noi, ne va elibera de trecut si va lua de pe umerii nostrii vechile poveri purtate pentru prea mult timp.

Aceasta Luna Noua are un accent emotional, cultural si social  si este ce-a de-a patra Luna Noua cu Neptun in Pesti. Datorita acestei planete dar si a lui Chiron aflat in acelasi semn zodiacal, ne vor fi oferite nenumarate sanse de a invata lectiile tolerantei, a compromisului, a iertarii… Este o perioada care ne va trezi ambitiile si vanitatea, si in functie de cum ne vom stapani aceste tendinte, vom putea spune ca am mai trecut un examen al vietii.

La prima vedere, aceasta lunatie este una ce pare placuta, relaxanta si fericita, si da, multi se vor simti asa. Semnele de foc ( Berbec, Leu si Sagetator) vor fi cele mai inclinate sa se lase purtate de aceste amagitoare valuri. Dar, datorita opozitiei Mercur/Neptun , anticipez o intarziere a consecintelor  care vor decurge din hotarari bazate pe o judecata gresita, eronata si sustinuta de argumente fragile. Fiind vorba de Leu am putea vorbi de hotarari luate prin prisma orgoliilor, a dorintei de lux si opulenta.

Multe demersuri vor fi lipsite de finalitate. Cuvintele rabdare, intelepciune, organizare, rabdare si iarasi RABDARE sunt vitale si determinante pentru fiecare dintre noi. Luna august nu va fi o luna usoara iar in primavara anului viitor , cand vom privi retrospectiv,  multi vor intelege de ce.




Niciun comentariu:

Un produs Blogger.