Luna karmica



PoziÅ£ia Lunii în semnele zodiacale indică cu ce gen de impregnări subconÅŸtiente vine un suflet  din vieÅ£ile sale anterioare iar planeta ce precede Luna creionează unele aspecte din aceste vieÅ£i trecute. (aspecte legate de comportamentul si fiinÅ£ele pe care acest suflet le-a întâlnit)

Soarele precede Luna - în ultimele existenţe anterioare, nativul a întâlnit mai ales persoane de origine nobilă, aristocrată, trăind în înalta societate (eventual la o curte regală sau imperială); a avut un comportament rafinat, impregnat de sensibilitate artistică, de strălucire.

Mercur precede Luna - în ultimele vieÅ£i anterioare, nativul a trăit într-un mediu intelectual (scriitori, profesori, ziariÅŸti, etc.) ÅŸi a comunicat în mod amplu (cultivând apropierea de anturaj, comunicarea, setea de informaÅ£ie, ca ÅŸi o anumită instabilitate sau nervozitate); sufletul vine cu o mare curiozitate din alte vieÅ£i, cu putere de adaptare, inteligenţă ÅŸi mobilitate (fizică, mentală).

Venus precede Luna - acest suflet a trăit, în alte existenÅ£e, într-un mediu artistic, profund impregnat de frumuseÅ£e, rafinament, toleranţă, sociabilitate; a cultivat compania pictorilor, muzicienilor, poeÅ£ilor, actorilor, dansatorilor (sau, uneori, a prostituatelor sau curtezanelor); nativul a putut fi căsătorit, a deprins gustul banilor ÅŸi are o anumită armonie interioară, ca ÅŸi o nevoie de frumos.

Marte precede Luna - acest nativ vine din existenţe în care a fost un luptător, a putut trăi într-un mediu militar (război, lupte, confruntări, cazarme); această fiinţă este plină de dinamism, combativitate şi voinţă.

Jupiter precede Luna - în ultimele vieÅ£i anterioare, acest nativ a trăit într-un mediu elevat, spiritual, întâlnind filozofi, oameni religioÅŸi, mistici, ocultiÅŸti; a putut trăi într-un mediu universitar, religios sau a putut călători în multe ţări (aventurier).

Saturn precede Luna - acest nativ a trăit, în alte existenţe, fie într-o elită a liderilor, politicienilor, în vârful piramidei sociale, fie şi-a petrecut vieţile anterioare într-un mediu ascetic, căutând să atingă înţelepciunea, detaşarea, pacea lăuntrică (precum yoghinul într-o peşteră din Himalaya, înţeleptul de pe munte sau călugărul în chilia sa).

Uranus precede Luna - acest nativ a trăit, în alte existenÅ£e în cadrul unei frăţii, a unui grup important de prieteni, a unei organizaÅ£ii subversive sau revoluÅ£ionare; s-a ocupat de tot ceea ce era nou, original, modern, având o mare inventivitate.

Neptun precede Luna - în ultimele existenţe , nativul a putut trăi în locuri izolate, întâlnind mai ales fiinţe cu preocupări mistice, oculte, esoterice, cu puternice înclinaţii devoţionale.

Pluton precede Luna - în ultimele vieţi anterioare, nativul s-a aflat alături de alchimişti, esoterişti, magicieni, ocultişti, trăind într-o societate sau o organizaţie secretă; a putut trece prin transformări profunde, dramatice..



Niciun comentariu:

Un produs Blogger.