Suntem locuitorii Constelatiei Pleiadelor



Astronomii pot vedea pe cer anumiti Sori care constituie Constelatia Pleiadelor. Este adevarat ca multi dintre ei ignora ca Soarele care ne ilumineaza, care ne da viata, este al saptelea Soare al Pleiadelor. Traim exact într-o lume care se roteste în jurul celui de-al saptelea Soare al Pleiadelor. Fiecare dintre acesti sapte Sori este centrul unui sistem Solar. Al saptelea Soare (al nostru) este, de asemenea, al saptelea Soare al Pleiadelor si în jurul lui se rotesc sapte planete ale Sistemului Solar.

Suntem cu totii locuitorii unei planete mici care se roteste în jurul celui de-al saptelea Soare al Pleiadelor. Cu alte cuvinte: suntem locuitorii Constelatiei Pleiadelor. Intreaga Constelatie a Pleiadelor se învârte în jurul Soarelui ALCYON, care este un Soare transcendental.
Acest Soare este înconjurat de un puternic inel energetic care se proiecteaza în spatiu la milioane de ani lumina. Diferenta între inelul Soarelui Alcyon si inelul lui Saturn este ca  Inelul lui Saturn este format din pietre, nisip, meteoriti etc., iar inelul lui Alcyon este radioactiv. Ceea ce se întâmpla este ca electronii acestui Soare, care se proiecteaza în spatiul exterior, se dezintegreaza, se fractioneaza si astfel produce un tip de energie foarte speciala care, cum v-am spus, se proiecteaza în spatiu la o distanta de milioane de ani lumina.

La fiecare 10.000 de ani, planeta noastra Pamânt trebuie sa traverseze acest inel. Suntem acum exact în momentul în care Pamântul va intra în inelul lui Alcyon (e un tip de energie foarte speciala, luminoasa). Începând din 4 februarie 1962 ne apropiem în mod periculos, în calatoria pe care o facem , de acest inel si suntem pe cale sa ajungem.

Cei trei astronauti care s-au aflat un anumit timp pe orbita pamântului, au vazut în 1974 aceasta radiatie speciala si au informat despre ea. Putem intra în ea în orice moment. Daca soarele intra primul va fi o mare obscuritate, acesta va fi rezultatul interferentei a doua radiatii: cea a soarelui si cea a inelului.

Când planeta Pamânt va intra în inelul lui Alcyon, radiatia luminoasa îl va înveli si de aceea nu va fi nici o noapte timp de 2.000 de ani; pâna si cavernele cele mai profunde ale Pamântului vor fi iluminate de aceasta radiatie (cu o luminozitate foarte speciala). Radiatiile lui Alcyon vor altera moleculele a ceea ce numim materie.

În concluzie, va fi o transformare culturala completa în lumea Pamântului; multe formule fizice (atomice etc.) vor fi schimbate si stiinta pe care o avem astazi va suferi o mare schimbare. Medicamentele pe care le folosim în domeniul medicinii pentru vindecare nu ne vor mai servi, pentru ca formulele chimice se vor schimba. Materia, sau ceea ce numim materie, va deveni din ce în ce mai mult radioactiva, va deveni mai radianta în toate aspectele. Ceva gigantic, grandios, teribil, se va intampla: timp de 2.000 de ani nu vom mai avea nevoie de lumina soarelui pentru ca radiatia lui Alcyon ne va ilumina total.


Samuel Aun Weor



3 comentarii:

  1. da. suntem coborâtori din pleiade şi lumina de acasă întotdeauna nea aruncat mai sus şi mai sus, ca mereu să reîncorporăm un nou aspect al creaţiei.

    luminiscenţa sufletului ne va acoperi lumina fizică.
    munay!

    RăspundețiȘtergere
  2. http://www.youtube.com/watch?v=04Qr57X8juE

    RăspundețiȘtergere

Un produs Blogger.